Zoeken
Zoeken

Almere Jungle aanbiedingen

Entree

maandag 17 juni
inclusief drankje en snack
€21,50 €14,95
-30%

Almere Jungle Informatie

Almere Jungle is een unieke dierentuin waarin verschillende diersoorten samenleven in een jungle-achtig gebied. Het doel van deze dierentuin is om mensen bewuster te maken van de natuur en de rol die wij als mens daarin spelen. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd, zoals rondleidingen, workshops en kinderfeestjes.

Dieren

In Almere Jungle leven diverse diersoorten, waaronder apen, reptielen, vogels, vissen en insecten. Bijzonder aan deze dierentuin is dat de dieren in hun natuurlijke leefomgeving worden gehouden, waardoor je een uniek kijkje krijgt in hun leven. Zo kun je bijvoorbeeld zien hoe apen zich gedragen in een groep en hoe reptielen zich voortbewegen.

Eten en drinken

In Almere Jungle zijn verschillende mogelijkheden om iets te eten en drinken. Zo is er een restaurant waar je kunt genieten van een hapje en een drankje, maar je kunt ook zelf je eigen picknick meenemen en op een van de picknickplaatsen neerstrijken. Het is niet toegestaan om eten en drinken mee te nemen in de dierentuin zelf.

Leeftijd

Almere Jungle is geschikt voor alle leeftijdsgroepen, maar trekt voornamelijk gezinnen met kinderen aan. Er worden speciale kinderfeestjes georganiseerd en er is een kinderboerderij waar kinderen kunnen spelen en knuffelen met de dieren. Ook volwassenen kunnen hier echter veel leren over de natuur en genieten van de bijzondere dieren.

Bijzonderheden

Wat Almere Jungle bijzonder maakt is dat het een educatieve dierentuin is die zich richt op bewustwording over de natuur en het belang van duurzaamheid. Er worden bijvoorbeeld workshops georganiseerd waarin je leert hoe je zelf duurzamer kunt leven. Daarnaast is er een vlindertuin waar je tussen de vlinders kunt wandelen en is er een aquarium waar je de onderwaterwereld van dichtbij kunt bekijken.

Almere Jungle ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze dierentuin
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.