Zoeken
Zoeken

Animal Farm aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Alternatieven in de buurt

Zeeaquarium Bergen aan Zee
Bergen aan Zee, Noord-Holland
0.0 (0 reviews)

Zeeaquarium met zeedieren uit verschillende gebieden, 230 soorten vissen, roggen, haaien en andere dieren, potvis expositie, grote schelpen collectie, gezellig en leerzaam, goed te combineren met een dagje strand, leuk voor groot en klein.

Van Blanckendaell Park
Tuitjenhorn, Noord-Holland
0.0 (0 reviews)

Kleinschalig dierenpark met verschillende exotische dieren, boerderijdieren en veel vogelsoorten. Op het park is grote speeltuin met klimtoestellen, glijbanen en een draaimolen waar de kinderen zich de hele dag kunnen vermaken.

Animal Farm Informatie

In Beverwijk ligt de kleinschalige Dierentuin Animal Farm. De locatie in het Willem Alexanderplantsoen is erg toegankelijk voor bewoners van de nabijgelegen gemeentes Heemskerk en Velsen. De dierentuin is begonnen als een kinderboerderij. Sinds 2007 mag het park zich officieel een dierentuin noemen. De geringe omvang maakt het een leuk uitje voor gezinnen met kinderen uit de omgeving. Het park is het hele jaar door geopend en bovendien gratis toegankelijk.

De dieren

Dierentuin Animal Farm bezit een verzameling exotische dieren die met veel liefde verzorgd worden. Je kan er allerlei soorten dieren zien zoals schildpadden, neusberen, leguanen, stekelvarkens, eekhoorns en diverse vogels. Dierentuin Animal Farm organiseert van tijd tot tijd leuke activiteiten voor kinderen.

Animal Farm ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze dierentuin
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.