Zoeken
Zoeken

AquaZoo Friesland aanbiedingen

Entree

zaterdag 16 oktober
Geldig t/m 31 december 2021
€17,95 €14,50
-19%

Sfeerimpressie

AquaZoo Friesland Informatie

Het park van AquaZoo Friesland ligt vlakbij Leeuwarden in het recreatiegebied de Groene Ster. Het is een dierentuin waarbij de nadruk op waterdieren ligt, maar er zijn ook andere dieren te bewonderen. Het park heeft een natuurlijke uitstraling en er is zeker voor kinderen genoeg te beleven voor een leuk dagje uit.

De dieren

Bij AquaZoo Friesland zie je vooral veel dieren die in of bij het water leven. Het park bezit een scala aan watervogels zoals pinguïns, pelikanen, flamingo's, kraanvogels, ganzen en zwanen. Ook kan je in het park diverse kleine zoogdieren zien als zeeberen, bevers, zeehonden, wasberen, stokstaartjes, otters, doodshoofdaapjes en vleermuizen. Verder zijn er bij AquaZoo Friesland reptielen, amfibieën en insecten te zien.

Activiteiten

Voor de kinderen is er in AquaZoo Friesland een leuke speeltuin waar ze lekker kunnen ravotten terwijl de ouders met een hapje en een drankje een oogje in het zeil houden vanaf het terras. Je kan ook alles vragen over de dieren tijdens de verschillende Zoo Times presentaties of een leuke speurtocht doen.

AquaZoo Friesland ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze dierentuin
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.