Zoeken
Zoeken

De Oliemeulen aanbiedingen

Entree

maandag 17 juni
geldig tot 3 maanden na aankoop
€14,50 €11,50
-21%
geldig tot 3 maanden na aankoop
v.a. €1,-
Bied mee!

Sfeerimpressie

De Oliemeulen Informatie

In Tilburg ligt het vreemdste dierenpark van Nederland De Oliemeulen. Het park is van oorsprong een reptielenhuis en is sinds 1992 uitgebreid met een zoogdieren- en vogelpark. Je komt er vele onbekende en vreemde dieren tegen. Dierenpark De Oliemolen wil haar bezoekers graag meer leren over deze dieren en dient ook als opvangcentrum voor exotische dieren.

De dieren

Bij dierenpark De Oliemeulen kan je allerlei reptielen en amfibieën zien zoals kikkers, slangen, hagedissen, krokodillen, schildpadden en leguanen. De verzorgers vertellen je graag alles over deze dieren en als je durft mag je een slang of vogelspin zelf even aanraken. Verder bezit De Oliemeulen verschillende zoogdieren zoals stinkdieren, apen en ringstaartmaki's, katachtigen. Ook kan je mooie vogels en roofvogels bekijken.

Activiteiten

De verzorgers van De Oliemeulen geven dagelijks uitleg over de dieren en op drukke dagen kan je de roofvogels in vrije vlucht bewonderen. Voor scholen is het mogelijk om een educatief programma te volgen. Ook bedrijfsuitjes, verjaardagen en familiefeesten zijn mogelijk bij het dierenpark.

De Oliemeulen ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze dierentuin
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.