Zoeken
Zoeken

DoeZoo Insektenwereld aanbiedingen

Entree

donderdag 23 mei
geldig tot 3 maanden na aankoop
€9,50 €6,50
-32%
geldig tot 3 maanden na aankoop
v.a. €1,-
Bied mee!

Sfeerimpressie

DoeZoo Insektenwereld Informatie

Ontdek een wereld van spannende kriebelbeestjes in het Groningse Leens. Bij DoeZOO Insektenwereld kan je dieren niet alleen zien, maar ook voelen, ruiken en horen. Er zijn heel veel soorten insecten en ook andere dieren en zelfs planten die insecten eten. Er is altijd wat te ontdekken, zowel binnen als buiten, dus je kan met goed of slecht weer een leuke dag beleven bij DoeZOO Insektenwereld.

De dieren

Bij DoeZOO maak je kennis met heel veel soorten insecten, de grootste diergroep op aarde. Om de kleine diertjes te zien moet je heel goed kijken en zoeken, want insecten zijn goed in verstoppertje spelen. DoeZOO Insektenwereld bezit onder andere bidsprinkhanen, vogelspinnen, bijen en vlinders. Maar je ziet ook grotere dieren zoals slangen, apen, neusberen, hagedissen, uilen en kikkers. Als je een rondleiding volgt mag je veel diertjes ook even voelen of vasthouden.

Activiteiten

Je kan het park van DoeZOO natuurlijk lekker zelf ontdekken, of een leuke rondleiding volgen. Je leert dan veel feitjes over de dieren en vaak mag je ze ook even aanraken. Tijdens vakantieperiodes worden er regelmatig extra activiteiten georganiseerd die vooral erg leuk zijn voor kinderen. Er is in het park ook genoeg ruimte om lekker te spelen. Voor scholen en groepen zijn er speciale educatieve arrangementen.

DoeZoo Insektenwereld ervaringen


10,0 op basis van 1 ervaringen.

10

kanter

27-02-2017
super!!!

ik zou dit aan iedereen aanraden