Zoeken
Zoeken

Eureka Texel aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Alternatieven in de buurt

Artis
Amsterdam, Noord-Holland
0.0 (0 reviews)

In Amsterdam vind je Artis, de oudste dierentuin van Nederland en met ruim 900 verschillende diersoorten is dit ook een flinke dierentuin te noemen. Bekijk bijzondere diersoorten en verwonder je bij het aquarium en de vlindertuin over al het prachtige dat de natuur te bieden heeft.

Landgoed Hoenderdaell
Anna Paulowna, Noord-Holland
0.0 (0 reviews)

Mooi landgoed met dierenpark, grote natuurlijke dierenverblijven, inheemse en exotische dieren, opvangcentrum van Stichting Leeuw met grote katachtigen, roofvogel show, mooi wandelgebied, geschikt voor kinderen en volwassenen.

Zeeaquarium Bergen aan Zee
Bergen aan Zee, Noord-Holland
0.0 (0 reviews)

Zeeaquarium met zeedieren uit verschillende gebieden, 230 soorten vissen, roggen, haaien en andere dieren, potvis expositie, grote schelpen collectie, gezellig en leerzaam, goed te combineren met een dagje strand, leuk voor groot en klein.

Sfeerimpressie

Eureka Texel Informatie

Op het Waddeneiland Texel vind je een bijzondere combinatie van een tuincentrum met een vlindertuin en vogelbush. Bij Eureka kan je wonderschone vlinders om je heen zien fladderen tussen exotische planten en roofvogels zien vliegen hoog boven je hoofd.

Er zijn in de vlindertuin van Eureka zeldzame vlinders, vlinders uit andere werelddelen en bekende Europese vlinders te zien. In de vogelbush zijn kleurrijke tropische vogels vrij om te vliegen in de mooie tuin met exotische plantensoorten. Je kan via paadjes en bruggetjes door de tuin lopen of even blijven zitten om te genieten van dit paradijselijke plekje. Je ziet bij Eureka onder andere papegaaien, lori's, sunbirds, parkieten, roofvogels en uilen.

Eureka Texel ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze dierentuin
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.