Zoeken
Zoeken

Fazanterie de Rooie Hoeve aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Alternatieven in de buurt

Safaripark Beekse Bergen
Hilvarenbeek, Noord-Brabant
0.0 (0 reviews)

Ga op safari in eigen land en bekijk de 150 diersoorten te voet, vanuit je eigen auto of boek een rit in de safari-bus of boot. De kinderen vermaken zich op de speeltoestellen en een bezoek aan de roofvogelsafari is ook zeker de moeite waard.

Dierenrijk
Nuenen, Noord-Brabant
0.0 (0 reviews)

Middelgroot kindvriendelijk dierenpark met 60 verschillende Europese en Aziatische diersoorten. Er worden dagelijks leuke en leerzame dierenshows gegeven bij onder andere de olifanten en zeehonden. Ook zijn er zijn speeltuinen, een indoor speelpaleis en een leuke kinderboerderij.

De Oliemeulen
Tilburg, Noord-Brabant
0.0 (0 reviews)

Kleinschalig dierenpark met vreemde en onbekende dieren, opvangcentrum voor exotische dieren, reptielen, insecten en kleine zoogdieren. Durf jij een slang om je nek te houden of een vogelspin vast te houden? Bij de Oliemeulen kan het!

Fazanterie de Rooie Hoeve Informatie

Fazanterie de Rooie Hoeve ligt in het plaatsje Dinther, ten oosten van 's-Hertogenbosch. In het park is de grootste collectie fazanten van Europa gehuisvest. Naast de 50 verschillende soorten prachtige en kleurige fazanten zijn er ook kamhoenders en pauwen te bewonderen. Verder vind je bij Fazanterie de Rooie Hoeve een grote beeldentuin, een Japanse tuin en vlindertuin. De vlindertuin is gericht op het aantrekken van vlinders in de open lucht en is aangeplant met plantensoorten waarop de vlinders graag hun eitjes leggen. Ook is er een leuke speeltuin voor de kinderen en een hoeveelheid knuffeldieren zoals konijnen, cavia's, kippen, eenden en duiven.

Fazanterie de Rooie Hoeve ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze dierentuin
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.