Zoeken
Zoeken

Het Arsenaal aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Alternatieven in de buurt

Berkenhof's Tropical Zoo
Kwadendamme, Zeeland
0.0 (0 reviews)

Kleine tropische dierentuin en vlindertuin, tropische siertuinen en planten, 50 tropische diersoorten, leer meer over dinosauriërs, gezellig en leerzaam, fossielen collectie, leuk voor een gezinsuitje of schoolreisje.

Sfeerimpressie

Het Arsenaal Informatie

Arrh maatjes en welkom in Het Arsenaal te Vlissingen, het piratenpretpark van Nederland. Het hele pretpark is gebouwd als een groot piratenschip, zodat de fantasiewereld helemaal compleet is. In het grote zeeroversnest kunnen kinderen naar hartenlust spelen, maar ook in het zeeaquarium dieren bekijken. Ideaal voor schoolreisjes, kinderfeestjes en een dagje uit met het hele gezin.

Attracties

Er is veel te zien en te doen in Het Arsenaal. Zo word je bij binnenkomst al begroet door een pratend hoofd op een kussen, kun je schatten uit de zee bewonderen in de Schelpen Schatkamer en op Het Speeleiland net alsof doen dat je een piraat bent. Kinderen kunnen griezelen in het Piratenhol, maar ook met zijn allen veel leren over hoe piraten vroeger leefden bij de expositie Schuimers & Schavuiten.

Eten & Drinken

Er zijn twee restaurants: ’t Vooronder en De Kombuis. De eerste biedt uitzicht over de haven van Vlissingen, de ander op het klim- en klautergedeelte.

Het Arsenaal ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze dierentuin
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.