Zoeken
Zoeken

Kasteelpark Born aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Alternatieven in de buurt

GaiaZOO
Kerkrade, Limburg
0.0 (0 reviews)

Groot en prachtig aangelegd dierenpark met 100 verschillende diersoorten. Loop langs de grote natuurlijke dierenverblijven en sta oog in oog met de dieren. Kom kijken bij de voederpresentaties en roofvogel demonstraties, de kinderen kunnen lekker spelen in de meerdere speeltuinen en overdekte speelhal.

Mondo Verde
Landgraaf, Limburg
0.0 (0 reviews)

Themapark met wereldtuinen en dieren, mooi aangelegde internationale tuinen, veel vogelsoorten en zoogdieren. Met diverse attracties en speeltuinen is Mondo Verde een compleet dagje uit met de hele familie.

Sfeerimpressie

Kasteelpark Born Informatie

Kasteelpark Born is een leuk dierenpark vlakbij Sittard. In de fraaie tuinen rondom het voormalig kasteel kan je heerlijk rondwandelen en de kinderen kunnen spelen in de grote speeltuin middenin het park. De dierentuin en kinderboerderij maken het Kasteelpark een gezellig en leerzaam dagje uit voor iedereen. Kasteelpark Born werd door de ANWB verkozen tot het Leukste uitje van Limburg in 2015.

De dieren

Terwijl je door het park loopt kom je verschillende dieren tegen zoals apen, herten, roofdieren, alpaca's, wasberen en stekelvarkens. In de grachten van het kasteel leven zwanen, ganzen en eenden en in de grote volière zie je diverse soorten parkieten. Je kan er ook insecten, vogelspinnen, leguanen en kikkers zien in het Kriebelhuis.

Activiteiten

In Kasteelpark Born worden geregeld leuke activiteiten georganiseerd voor kinderen en volwassenen. Zo zijn er diverse markten, themadagen, workshops en demonstraties de je kan bezoeken of aan kan deelnemen. Een overzicht van de activiteiten is te vinden op de website van Kasteelpark Born. Voor scholen is het natuurlijk mogelijk om het park te bezoeken voor schoolreisjes en kan je bijvoorbeeld een leerzame speurtocht doen of een rondleiding krijgen van één van de dierenverzorgers.

Kasteelpark Born ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze dierentuin
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.