Zoeken
Zoeken

Sea Life Scheveningen aanbiedingen

Entree

donderdag 23 mei
geldig op de door jou gekozen dag
€18,50 €13,90
-25%
geldig op de door jou gekozen dag
€22,- €16,50
-25%

Sea Life Scheveningen Informatie

Sea Life Scheveningen ligt vlakbij Den Haag aan de boulevard van Scheveningen. Het aquarium is onderdeel van de internationale Sea Life keten. Sea Life is een gespecialiseerd dierenpark waar verschillende zeedieren te zien zijn. Het was het eerste aquarium in Nederland met een tunnel aquarium. In 2011 werd het gebouw van Sea Life Scheveningen gerenoveerd.

Zeedieren

Bij Sea Life Scheveningen leven meer dan 4000 dieren in maar liefst 45 aquariums. Je ziet er natuurlijk heel veel verschillende soorten vissen zoals tropische vissen, haaien, roggen en clownsvisjes, bekend van de film Finding Nemo. Maar er zijn ook andere dieren te zien die in de zee leven zoals krabben, garnalen, kwallen, zeesterren, zeeschildpadden, otters, inktvissen, krokodillen en zeepaardjes.

Activiteiten

Een aantal dieren worden dagelijks gevoerd en de medewerkers vertellen je dan graag alles over deze mooie dieren. Je kan de voedermomenten bezoeken van onder andere de piranha's, otters, pinguïns en roggen.

Heb je je altijd afgevraagd hoe een zeester voelt? Ga dan naar de interactieve Voelpoel van Sea Life Scheveningen. Onder begeleiding van een medewerker mag je daar verschillende diertjes als zeesterren en krabbetjes aanraken en kan je al je vragen stellen over de dieren.

Het is ook mogelijk om een VIP rondleiding achter de schermen van Sea Life te volgen. Voor scholen en andere groepen (kinderen) biedt Sea Life diverse mogelijkheden.

Sea Life Scheveningen ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze dierentuin
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.