Zoeken
Zoeken

Allwetterzoo Münster aanbiedingen

Allwetterzoo Münster Informatie

De Allwetterzoo Münster is gelegen in Münster, Duitsland. De dierentuin is 365 dagen per jaar geopend en is een geweldige bestemming voor zowel gezinnen met kinderen als voor volwassenen. Er zijn meer dan 3.000 dieren te bewonderen, verdeeld over verschillende leefgebieden en tentoonstellingen.

Dieren

De Allwetterzoo Münster heeft een indrukwekkende collectie dieren. Er zijn veel verschillende soorten te bewonderen, van kleine knaagdieren tot grote olifanten en leeuwen. De dieren worden in hun natuurlijke omgeving gehouden, wat bijdraagt aan een betere gezondheid en welzijn. Je kunt onder andere de volgende dieren zien: tijgers, apen, zebra's, kangoeroes, flamingo's, en nog veel meer!

Eten en drinken

Als je honger hebt gekregen van het kijken naar al die dieren, dan kun je terecht bij de diverse restaurants en snackbars in de Allwetterzoo Münster. Er is voor elk wat wils: van een snelle snack tot een uitgebreide maaltijd. Er zijn ook picknickplaatsen beschikbaar voor als je je eigen eten en drinken mee wilt nemen.

Leeftijd

De Allwetterzoo Münster is geschikt voor alle leeftijden. Er zijn activiteiten en attracties voor kinderen, zoals een speeltuin en educatieve tentoonstellingen, maar ook voor volwassenen is er genoeg te zien en te doen. Je kunt bijvoorbeeld een rondleiding boeken om meer te leren over de dieren en hun omgeving.

Bijzonderheden

Een van de bijzonderheden van de Allwetterzoo Münster is het feit dat de dierentuin het hele jaar door geopend is, ongeacht het weer. Dit betekent dat je altijd welkom bent, zelfs op een regenachtige dag. Daarnaast heeft de dierentuin verschillende activiteiten en evenementen, zoals een nacht in de dierentuin, waarbij je kunt kamperen tussen de dieren. Ook kun je een kijkje nemen achter de schermen bij de dierenartspraktijk en zien hoe de dieren worden verzorgd.

Kortom, de Allwetterzoo Münster is een geweldige bestemming voor een dagje uit vol dierenplezier, ongeacht het weer. Met zijn vele dieren, activiteiten en voorzieningen is er voor iedereen iets te beleven.

Allwetterzoo Münster ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze dierentuin
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.