Zoeken
Zoeken

Dierentuin aanbiedingen Groningen

2 aanbiedingen gevonden
maandag 17 juni 2024
Topdeal
Entreeticket voor 1 persoon
geldig op de door jou gekozen dag
Zeehondencentrum Pieterburen
Pieterburen, Groningen
€12,50 €8,50 -32%
Entreeticket voor 1 persoon
geldig tot 3 maanden na aankoop
DoeZoo Insektenwereld
Leens, Groningen
€9,50 €6,50 -32%

Dagelijks verzamelen wij de beste dierentuindeals

Dierentuinen Groningen

Pieterburen, Groningen
0.0 (0 reviews)

Oudste zeehonden opvangcentrum van Nederland, opvang en verzorging van zieke of verzwakte zeehonden, bekijk en leer alles over de zeehonden, leuk en leerzaam, voedermomenten, geschikt voor kinderen en volwassenen.

Leens, Groningen
10.0 (1 reviews)

Klein dierenpark gespecialiseerd in insecten, veel insecten en andere kleine dieren, speuren en ontdekken, leuke rondleidingen waarbij je sommige dieren even mag voelen, gezellig en leerzaam, educatieve arrangementen voor scholen en groepen, leuk voor schoolreizen of kinderpartijtjes.

Ter Apel, Groningen
0.0 (0 reviews)

Bosrijk sprookjespark en dierenpark, ontdek allerlei sprookjesfiguren en dieren, roofvogel-show en uilenburcht, veel speelruimte, op avontuur in de Drakengrot, leuk voor een kinderfeestje, schoolreisje of familiebezoek.

Delfzijl, Groningen
0.0 (0 reviews)

Muzeeaquarium Delfzijl is een unieke attractie die de bezoekers meeneemt op een avontuurlijke reis door de onderwaterwereld. Het is een perfecte bestemming voor een dagje uit met het hele gezin. In het aquarium kun je genieten van verschillende soorten zeedieren, terwijl je ook meer te weten komt over de geschiedenis en de cultuur van de regio.