Zoeken
Zoeken

Wonderwereld aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Alternatieven in de buurt

Zeehondencentrum Pieterburen
Pieterburen, Groningen
0.0 (0 reviews)

Oudste zeehonden opvangcentrum van Nederland, opvang en verzorging van zieke of verzwakte zeehonden, bekijk en leer alles over de zeehonden, leuk en leerzaam, voedermomenten, geschikt voor kinderen en volwassenen.

DoeZoo Insektenwereld
Leens, Groningen
10.0 (1 reviews)

Klein dierenpark gespecialiseerd in insecten, veel insecten en andere kleine dieren, speuren en ontdekken, leuke rondleidingen waarbij je sommige dieren even mag voelen, gezellig en leerzaam, educatieve arrangementen voor scholen en groepen, leuk voor schoolreizen of kinderpartijtjes.

Wonderwereld Informatie

Verwonderen, dat doe je in de bossen van Ter Apel in Wonderwereld. De bijzondere sprookjeswereld biedt woonruimte voor sprookjesfiguren en bijzondere dieren. Zo kun je er dagelijks genieten van een prachtige roofvogel presentatie of kun je bij de uilen op bezoek in de Uilenburcht. En breng dan ook een bezoekje aan de ringstaartmaki’s.

Attracties

In Wonderwereld is er voor groot en klein veel te beleven en te zien. Naast leuke speeltoestellen en een heuse Speelburcht, kun je samen op avontuur door de Drakengrot. Ga op bezoek bij verschillende sprookjes, zoals de Faunties, Greurt de Groninger reus, tante Beppie de Heks of Zwammer, een paddenstoelenmannetje.

Eten & Drinken

Lekker eten en drinken doe je natuurlijk in het Jungle Café van Wonderwereld. Je kunt hier verschillende drankjes, vers belegde broodjes en pannenkoeken vinden. Bij mooi weer kun je buiten op het terras zitten. Het Jungle Café is ook los te bezoeken, bijvoorbeeld voor een verjaardagsfeestje.

Wonderwereld ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze dierentuin
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.