Zoeken
Zoeken

Vlindertuin aanbiedingen

0 aanbiedingen gevonden
maandag 17 juni 2024

Dagelijks verzamelen wij de beste dierentuindeals

Vlindertuin

Vlindertuinen

Amsterdam, Noord-Holland
0.0 (0 reviews)

In Amsterdam vind je Artis, de oudste dierentuin van Nederland en met ruim 900 verschillende diersoorten is dit ook een flinke dierentuin te noemen. Bekijk bijzondere diersoorten en verwonder je bij het aquarium en de vlindertuin over al het prachtige dat de natuur te bieden heeft.

Rotterdam, Zuid-Holland
0.0 (0 reviews)

Grote stadsdierentuin in Rotterdam met mooie ruime dierenverblijven. Veel dieren zijn goed van dichtbij te zien zoals de ijsberen en olifanten. Neem ook zeker een kijkje in de vlindertuin en het aquarium met onderwaterkoepel.

Antwerpen, België
0.0 (0 reviews)

Grote stadsdierentuin in Antwerpen, oudste dierentuin van Belgi, 350 verschillende diersoorten, aquarium en vlindertuin, kijk hoe de dieren gevoerd worden, gezellig en leerzaam, verschillende rondleidingen, veel mogelijkheden voor scholen, groepen en bedrijven.

Luttelgeest, Flevoland
9.0 (1 reviews)

Tropische tuinen met orchideen kwekerij en vlindertuin, mooi aangelegde tuinen, exotische planten en waterpartijen, aapjes, vogels en reptielen, leuke activiteiten voor kinderen, gezellig dagje uit voor iedereen.

Someren, Noord-Brabant
10.0 (1 reviews)

Meest bijzondere tropische vlindertuin van Brabant, diverse soorten flora en fauna, kleurrijke vlinders, mooie bloemen, geschikt voor het hele gezin en leuk als kinderfeestje, paviljoen aanwezig voor hapje en drankje.

Kwadendamme, Zeeland
0.0 (0 reviews)

Kleine tropische dierentuin en vlindertuin, tropische siertuinen en planten, 50 tropische diersoorten, leer meer over dinosaurirs, gezellig en leerzaam, fossielen collectie, leuk voor een gezinsuitje of schoolreisje.

Waarland, Noord-Holland
0.0 (0 reviews)

Vlindertuin en tropische vogeltuin, overdekte tropische tuinen, veel prachtig gekleurde vlinders en tropische vogels, bekijk de ontwikkeling van rups tot vlinder, leuk om te bezoeken met familie en kinderen.

Leidschendam, Zuid-Holland
0.0 (0 reviews)

Tropische vlindertuin in overdekte kassen met mooie tropische planten en bloemen, meer dan 1500 tropische dagvlinders en een aantal andere diersoorten zoals kanaries, vissen, schildpadden en dwergkrokodillen.

Harskamp, Gelderland
10.0 (1 reviews)

Botanische tuinen en vlindertuinen, veel tropische planten en passiebloemen, vijf vlindertuinen en eigen vlinderkwekerij, zorgboerderij met boerderijdieren, gezellig en leerzaam, leuk uitje voor groot en klein.

Oosterend, Noord-Holland
0.0 (0 reviews)

Ben je op zoek naar een leuke dag uit in de natuur? Bezoek dan Texel Zoo! Hier kun je genieten van het zien van verschillende dieren, spelen in de speeltuin en heerlijk eten en drinken. Texel Zoo is geschikt voor jong en oud en heeft veel bijzondere dieren om te ontdekken.

Havelte, Drenthe
2.0 (1 reviews)

Tropische overdekte vlindertuin, vlakbij natuurgebied de Havelterberg, prachtige kleurrijke planten en bloemen, veel tropische vlinders, leuk voor fotografen, familiebezoek of kinderfeestjes.