Zoeken
Zoeken

Vlinderparadijs Papiliorama aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Alternatieven in de buurt

Wildlands Adventure Zoo Emmen
Emmen, Drenthe
6.0 (2 reviews)

Wildlands Adventure Zoo Emmen biedt een unieke ervaring waarbij bezoekers kunnen reizen door verschillende werelden zoals de jungle, savanne en poolgebieden. Naast het bekijken van verschillende diersoorten, biedt het park ook attracties en shows aan en is er een grote speeltuin aanwezig.

Vlinderparadijs Papiliorama Informatie

Het Vlinderparadijs Papiliorama is met ruim 900 vierkante meter een van de grootste tropische vlinderkassen van Europa. Je vind deze tropische vlindertuin in de gemeente Havelte in Drenthe. De kas is ingericht voor vlinders met veel kleurrijke planten en bloemen die voor nectar zorgen waarmee de vlinders zich voeden. De bladeren dienen als voedsel voor de rupsen. Uniek aan het Vlinderparadijs Papiliorama is dat de vlinders hierdoor niet bijgevoerd hoeven te worden.

De vele tropische vlinders zijn een feest om te komen bekijken en ook voor fotografen is deze vlindertuin een uitgelezen plek om de dag door te brengen. Vlinderparadijs Papiliorama ligt aan het natuurgebied de Havelterberg en heeft een restaurant waar je goed kunt dineren.

Vlinderparadijs Papiliorama ervaringen


2,0 op basis van 1 ervaringen.

2

Lami

05-03-2017
Nooit meer

Duur, slecht verzorgd, rommelig, oud en vervallen.