Zoeken
Zoeken

OrchideeŽn Hoeve aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Alternatieven in de buurt

Almere Jungle
Almere, Flevoland
0.0 (0 reviews)

Almere Jungle is een bijzondere dierentuin in Almere, waar educatie en bewustwording over de natuur centraal staan. Perfect voor een dagje uit met het gezin of als verjaardagsfeestje.

Sfeerimpressie

OrchideeŽn Hoeve Informatie

De Orchideeën Hoeve bestaat uit verschillende tropische tuinen waar je bijzonder planten en dieren kan zien. Het park ligt in Flevoland vlakbij Emmeloord en biedt een leuke dag uit voor zowel volwassenen als kinderen. Hoogtepunten van de Orchideeën Hoeve zijn de vlindertuin en de eigen orchideeën kwekerij.

Park

In het park van de Orchideeën Hoeve zijn meerdere mooi aangelegde tuinen zoals de tropische tuin, de Lorituin, de vlindertuin, het magrovebos en het Amazone regenwoud. In de tuinen zijn heel veel soorten orchideeën te zien, maar ook andere mooie planten en bloemen en waterpartijen. Je kunt ook een kijkje achter de schermen nemen in de eigen kwekerij en in de winkel zijn diverse soorten orchideeën, planten en bloemstukken te koop.

Dieren

Bij de Orchideeën Hoeve kan je zomaar oog in oog staan met een aapje, want in het Amazone regenwoud leven de witoorpenseelaapjes. In de vlindertuin leven wel 55 verschillende soorten vlinders en in het park kan je ook andere dieren zien zoals vogels, Lori's, schildpadden, vissen en reptielen.

Activiteiten

De Orchideeën Hoeve organiseert leuke activiteiten voor kinderen zoals een spannende speurtocht. Je kan er ook terecht voor kinderfeestjes, workshops, schoolreisjes, rondleidingen, exposities en fotografie.

OrchideeŽn Hoeve ervaringen


9,0 op basis van 1 ervaringen.

9

Sylvia Dijks

16-09-2023
Prachtige tropische tuinen

Omdat ik in de buurt woon heb ik een jaarkaart. Ik vind het altijd fijn,even een "tropische vakantiedag" in te plannen. Er is altijd wel wat nieuws te zien, de beekjes en vijvers vol vissen en schildpadden, de tamme lori's die een bekertje nectar komen drinken, de prachtige vlindertuin met de mooiste vlinders, maar ook diverse kleurrijke vogeltjes en de leguanen in het vlindertuingedeelte. Even op een bankje zitten genieten. Het is niet een "echte" dierentuin, meer een tropische tuinencomplex,met als extra losgelaten dieren,die je wel of niet ziet. Vogels,kleine aapjes, niet te veel.