Zoeken
Zoeken

Vlinders aan de Vliet aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Alternatieven in de buurt

Diergaarde Blijdorp
Rotterdam, Zuid-Holland
0.0 (0 reviews)

Grote stadsdierentuin in Rotterdam met mooie ruime dierenverblijven. Veel dieren zijn goed van dichtbij te zien zoals de ijsberen en olifanten. Neem ook zeker een kijkje in de vlindertuin en het aquarium met onderwaterkoepel.

Avonturenboerderij Molenwaard
Groot-Ammers, Zuid-Holland
0.0 (0 reviews)

Op zoek naar een avontuurlijke dag uit met de hele familie? Bezoek dan Avonturenboerderij Molenwaard! Deze boerderij is niet zomaar een dierenpark, maar een avonturenboerderij waar je van alles kunt beleven. Ontdek de boerderijdieren, doe mee aan leuke activiteiten en geniet van heerlijk eten en drinken.

Sea Life Scheveningen
Scheveningen, Zuid-Holland
0.0 (0 reviews)

Groot zeeaquarium met meer dan 4000 dieren in verschillende aquariums, veel vissen en andere zeedieren. Loop door de prachtige aquariumtunnel, bezoek de schildpad crche, voel de vissen in de interactieve voelpoel en ga kijken bij de voedermomenten van de roggen.

Sfeerimpressie

Vlinders aan de Vliet Informatie

De vlindertuin Vlinders aan de Vliet ligt in Leidschendam, tussen Leiden en Den Haag. De overdekte tropische vlindertuin laat je allerlei bijzondere soorten vlinders zien en is een populaire bestemming voor de liefhebbers van deze insecten en ook voor fotografen.

Dieren

Het spreekt voor zich dat je bij Vlinders aan de Vliet vooral heel veel mooie vlinder kan bewonderen. De vlinders leven in een Junglekas waar een tropisch klimaat wordt gehanteerd. Je ziet dus heel andere vlinders dan we in Europa in de natuur tegenkomen. Een deel van de vlinders worden in het park zelf gekweekt, de rest wordt als pop besteld uit kwekerijen uit het buitenland. In het tropische leefgebied kan je nog meer zien dan alleen vlinders. De planten en bloemen zijn grotendeels tropische planten waardoor de tuin een waar miniregenwoud lijkt. Ook leven er verschillende vogels zoals kanaries en parkieten en zijn er in de zoetwatervijvers schildpadden, vissen en dwergkrokodillen te zien.

Vlinders aan de Vliet ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze dierentuin
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.