Zoeken
Zoeken

Avonturenboerderij Molenwaard aanbiedingen

Topdeals

maandag 17 juni
Topdeal!
geldig op de door jou gekozen dag
€19,50 €14,50
-26%
Topdeal!
Keuze uit meerdere data
v.a. €1,-
Bied mee!
Topdeal!
geldig op de door jou gekozen datum
€341,34 v.a. €265,-
-22%

Entree

Topdeal!
geldig op de door jou gekozen dag
€19,50 €14,50
-26%
Geldig t/m 30 juni 2024
v.a. €1,-
Bied mee!

Overnachting

Topdeal!
Keuze uit meerdere data
v.a. €1,-
Bied mee!
Topdeal!
geldig op de door jou gekozen datum
€341,34 v.a. €265,-
-22%

Avonturenboerderij Molenwaard Informatie

Avonturenboerderij Molenwaard is gelegen in het pittoreske dorpje Groot-Ammers in Zuid-Holland. De boerderij is open van woensdag tot en met zondag en op feestdagen. Er zijn verschillende soorten tickets beschikbaar, afhankelijk van jouw wensen. Zo kun je kiezen voor een regulier ticket, een combi-ticket met een rondvaart, of een abonnement voor regelmatige bezoekjes.

Dieren

Op Avonturenboerderij Molenwaard kun je vele verschillende dieren ontdekken. Denk bijvoorbeeld aan geiten, schapen, koeien, varkens, kippen en konijnen. Maar ook bijzondere dieren zoals alpaca's, emoes en pauwen zijn er te vinden. Daarnaast zijn er dagelijks leuke shows en activiteiten met de dieren, waarbij je van alles leert over hun gewoontes en eigenschappen.

Eten en drinken

Van al dat avonturen beleven krijg je natuurlijk trek. Gelukkig is er op Avonturenboerderij Molenwaard genoeg te eten en te drinken. Zo kun je genieten van heerlijke pannenkoeken, ambachtelijk broodjes en verse smoothies. Ook zijn er verschillende picknickplekken en foodtrucks te vinden, waar je kunt smullen van lekkere hapjes en drankjes.

Leeftijd

Avonturenboerderij Molenwaard is geschikt voor jong en oud. Voor de allerkleinsten zijn er speciale activiteiten en shows, waarbij ze kunnen spelen en leren over de dieren. Ook voor oudere kinderen en volwassenen is er genoeg te beleven, zoals een boottochtje over de slootjes, een spannende speurtocht of een kijkje achter de schermen bij de boerderijdieren.

Bijzonderheden

Wat Avonturenboerderij Molenwaard uniek maakt, is de combinatie van dieren, natuur en avontuur. Je kunt hier niet alleen dieren ontdekken, maar ook zelf de handen uit de mouwen steken bij het boerenleven. Zo kun je bijvoorbeeld helpen met koeien melken, schapen scheren of eieren rapen. Ook kun je zelf een eigen moestuintje aanleggen en oogsten. Kortom, een avontuurlijke dag uit voor de hele familie!

Avonturenboerderij Molenwaard ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze dierentuin
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.