Zoeken
Zoeken

Passiflorahoeve aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Alternatieven in de buurt

Apenheul
Apeldoorn, Gelderland
0.0 (0 reviews)

Groot dierenpark gespecialiseerd in apen en primaten met ruim 30 apensoorten en een aantal andere dieren. Bewonder de natuurgetrouwe verblijven en wandel tussen loslopende apen. De kids kunnen zich vermaken in leuke speeltuinen op het park.

Dolfinarium Harderwijk
Harderwijk, Gelderland
0.0 (0 reviews)

Het Dolfinarium is het grootste zeezoogdierenpark van Europa, met dolfijnen en veel andere zeedieren. Bezoek de shows met dolfijnen, zeeleeuwen en walrussen. Er is voldoende speelruimte voor kinderen, ga op de foto met een dolfijn of je kunt zelfs blijven logeren.

Burgers' Zoo
Arnhem, Gelderland
0.0 (0 reviews)

Groot dierenpark met mooie natuurlijke leefgebieden waar verschillende dieren bij elkaar leven. Je vind er diersoorten uit alle werelddelen, van de Amerikaanse woestijn tot een tropisch regenwoud in de Bush. Bekijk ook de wonderlijke onderwater wereld van het Ocean gebouw.

Passiflorahoeve Informatie

De Passiflorahoeve in het Gelderse plaatsje Harskamp is een botanische tuin met een zorgboerderij en maar liefst vijf vlindertuinen. Zowel liefhebbers van planten en dieren kunnen hier hun hart ophalen. Naast planten als passiebloemen en aristolochia zijn er tropische en subtropische planten te zien en heeft de Passiflorahoeve een eigen vlinderkwekerij.

Vlinders

De Passiflorahoeve beschikt over vijf vlindertuinen waaronder een grote vlinderkas met tropische vlindersoorten en een buiten-volière met Europese vlinders. De vlinders zijn te bewonderen tussen de mooie tropische plantensoorten. In de eigen vlinderkwekerij worden meer dan 40 soorten vlinders gekweekt. Je kan dus ook de hele levensloop van eitje tot rups tot cocon volgen om uiteindelijk een prachtige vlinder te worden.

Zorgboerderij

Een belangrijk onderdeel van de Passiflorahoeve is het bieden van begeleiding en een dagbesteding aan mensen die dat om welke reden dan ook nodig hebben. Er werken zowel in de botanische tuinen als in de vlindertuinen mensen voor de zorgboerderij. Ook worden er dieren gehouden zoals paarden, schapen, kippen en tropisch vogels.

Passiflorahoeve ervaringen


10,0 op basis van 1 ervaringen.

10

Fam. Roelofsen

25-09-2021
Sprookjesachtige Vlinder en Bloemen Hoeve

Bij binnenkomst kijken we onze ogen uit naar wat boven ons hoofd hangt. Nog nooit zo iets moois gezien. De vijf vlindertuinen, overdekt, waren adembenemend en ook de Europese vlindertuin liet heel wat mooie vlinders zien. De terrassen de bloementuin buiten laat zien dat hier met heel veel liefde en zorg wordt gewerkt. De terrassen zijn heel mooi opgezet. We hebben ontzettend genoten op een, zo niet de mooiste locatie van Nederland. Compliment voor alle mensen die daar werken. Wij moesten door naar Ermelo na twee uur en hebben de dieren niet bezocht omdat we al zoveel dieren en dierentuinen hebben gezien. Passi Flora Hoeve moet je gezien hebben. Marlika en Ren uit Rotterdam.