Zoeken
Zoeken

Dolfinarium Harderwijk aanbiedingen

Topdeals

maandag 15 april
Topdeal!
Geldig t/m 30 juni 2024
€29,- €17,50
-40%

Entree

Topdeal!
Geldig t/m 30 juni 2024
€29,- €17,50
-40%
Geldig t/m 03 november 2024
€29,- €18,50
-36%

Sfeerimpressie

Dolfinarium Harderwijk Informatie

Al 50 jaar lang zijn in het Dolfinarium te Harderwijk verschillende zeezoogdieren te bewonderen. Het is zelfs het grootste zeezoogdierenpark van Europa. Op geen enkele andere plek in Nederland vind je zoveel zeedieren bij elkaar. Veel mensen en kinderen zien al snel hoe bijzonder de dolfijnen zijn, met hun intelligentie en speelsheid hebben ze bijna iets magisch. In het Dolfinarium kom je oog in oog met deze mooie dieren.

De dieren

In het Dolfinarium leven natuurlijk heel veel dolfijnen! Maar je kan er ook bruinvissen zien, die ook in de Noordzee voorkomt. Een ander bekend dier is de zeehond die samen met de grijze zeehonden leven in het Dolfinarium Waddengebied. Verder vind je er zeeleeuwen, walrussen, haaien, roggen en nog veel meer zeedieren en vissen.

Shows en voorstellingen

In het Dolfinarium kan je de hele dag genieten van de dieren, maar er worden ook speciale shows en voorstellingen georganiseerd. In de dolfijnenshow laten deze dieren nog eens zien hoe snel en slim ze zijn. Maar ook de zeeleeuwen en walrussen geven een mooie show voor je weg. De verzorgers vertellen uitgebreid over de dieren en de trainingen. Daarnaast zijn er meerdere leuke theatervoorstellingen over de zee en de dieren voor grote en kleine kinderen.

Activiteiten

In het Dolfinarium valt genoeg te doen en te beleven met de verschillende dieren en speelplekken. Toch roepen de dieren bij sommige bezoekers een bijzondere wens op. Aan sommige van deze wensen kan het Dolfinarium in de vorm van een speciaal programma voldoen. Zo kan je bijvoorbeeld op de foto met een dolfijn of zeeleeuw. Je kan ook een nachtje blijven logeren bij de dolfijnen of in het water kennismaken met de dolfijnen en hun trainers.

Dolfinarium Harderwijk ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze dierentuin
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.