Zoeken
Zoeken

Vlindertuin Vlindorado aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Alternatieven in de buurt

Artis
Amsterdam, Noord-Holland
0.0 (0 reviews)

In Amsterdam vind je Artis, de oudste dierentuin van Nederland en met ruim 900 verschillende diersoorten is dit ook een flinke dierentuin te noemen. Bekijk bijzondere diersoorten en verwonder je bij het aquarium en de vlindertuin over al het prachtige dat de natuur te bieden heeft.

Zee Aquarium Bergen aan Zee
Bergen aan Zee, Noord-Holland
0.0 (0 reviews)

Zeeaquarium met zeedieren uit verschillende gebieden, 230 soorten vissen, roggen, haaien en andere dieren, potvis expositie, grote schelpen collectie, gezellig en leerzaam, goed te combineren met een dagje strand, leuk voor groot en klein.

Van Blanckendaell Park
Tuitjenhorn, Noord-Holland
0.0 (0 reviews)

Kleinschalig dierenpark met verschillende exotische dieren, boerderijdieren en veel vogelsoorten. Op het park is grote speeltuin met klimtoestellen, glijbanen en een draaimolen waar de kinderen zich de hele dag kunnen vermaken.

Sfeerimpressie

Vlindertuin Vlindorado Informatie

In de kop van Noord-Holland ligt een waar vlinderparadijs. De Vlindertuin Vlindorado is één van de grootste overdekte vlindertuinen van Europa. Deze leuke attractie voor jong en oud is gehuisvest in de bloemenkwekerij van Dekker Anthuriums.

Dieren

Het spreekt voor zich dat je bij Vlindertuin Vlindorado veel prachtige vlinders kan zien. Verschillende soorten in allerlei kleuren en formaten zijn te zien terwijl ze om je heen vliegen of uitrusten op de bladeren. Je kan de hele ontwikkeling zien van rups tot pop en van pop tot vlinder.

Naast de vlindertuin kan je bij Vlindorado ook een bezoek brengen aan de vogeltuin met tropische vogels. Zowel de vlindertuin als de vogeltuin zijn mooi aangelegd met planten en paden om op je gemak doorheen te wandelen. De vlinders en vogels zijn vanwege hun schoonheid en prachtige kleuren geliefd bij fotografen.

Vlindertuin Vlindorado ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze dierentuin
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.