Zoeken
Zoeken

Texel Zoo aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Alternatieven in de buurt

Artis
Amsterdam, Noord-Holland
0.0 (0 reviews)

In Amsterdam vind je Artis, de oudste dierentuin van Nederland en met ruim 900 verschillende diersoorten is dit ook een flinke dierentuin te noemen. Bekijk bijzondere diersoorten en verwonder je bij het aquarium en de vlindertuin over al het prachtige dat de natuur te bieden heeft.

Zee Aquarium Bergen aan Zee
Bergen aan Zee, Noord-Holland
0.0 (0 reviews)

Zeeaquarium met zeedieren uit verschillende gebieden, 230 soorten vissen, roggen, haaien en andere dieren, potvis expositie, grote schelpen collectie, gezellig en leerzaam, goed te combineren met een dagje strand, leuk voor groot en klein.

Van Blanckendaell Park
Tuitjenhorn, Noord-Holland
0.0 (0 reviews)

Kleinschalig dierenpark met verschillende exotische dieren, boerderijdieren en veel vogelsoorten. Op het park is grote speeltuin met klimtoestellen, glijbanen en een draaimolen waar de kinderen zich de hele dag kunnen vermaken.

Sfeerimpressie

Texel Zoo Informatie

Texel Zoo is een dierentuin gelegen op het mooie eiland Texel. Het is een relatief kleine dierentuin, maar heeft wel een grote verscheidenheid aan dieren. Naast dieren heeft de dierentuin ook een speeltuin en een restaurant waar je kunt genieten van een hapje en een drankje.

Dieren

Bij Texel Zoo kun je genieten van veel verschillende soorten dieren. Zo hebben ze bijvoorbeeld verschillende soorten apen, zoals ringstaartmaki's en rode vari's. Daarnaast hebben ze ook roofdieren zoals lynxen, servals en caracals. In de vlindertuin van Texel Zoo vind je zeldzame vlinders, vlinders uit andere werelddelen en bekende Europese vlinders te zien. In de vogelbush zijn kleurrijke tropische vogels vrij om te vliegen in de mooie tuin met exotische plantensoorten. Je kan via paadjes en bruggetjes door de tuin lopen of even blijven zitten om te genieten van dit paradijselijke plekje. Je ziet bij Texel Zoo onder andere papegaaien, lori's, sunbirds, parkieten, roofvogels en uilen.

Spelen

Naast het bekijken van de dieren kun je bij Texel Zoo ook heerlijk spelen in de speeltuin. Er is onder andere een grote glijbaan, schommels en klimtoestellen. Ook is er een springkussen waarop je lekker kunt springen. Voor de kleintjes is er een apart gedeelte met speeltoestellen op hun maat.

Eten en drinken

Honger gekregen van het bekijken van de dieren en het spelen in de speeltuin? Bij Texel Zoo kun je terecht voor een heerlijke lunch, snack of drankje. Er is een restaurant waar je binnen of buiten op het terras kunt zitten en kunt genieten van het eten en het uitzicht op de dieren.

Leeftijd

Texel Zoo is geschikt voor alle leeftijden. Zowel kinderen als volwassenen zullen zich hier prima vermaken. De speeltuin is vooral gericht op kinderen, maar ook volwassenen kunnen zich hier prima vermaken. De dieren zijn interessant voor jong en oud.

Bijzonderheden

Wat Texel Zoo bijzonder maakt, is dat het een kleine dierentuin is met veel verschillende soorten dieren. Hierdoor heb je de mogelijkheid om veel verschillende dieren te ontdekken in een relatief korte tijd. Ook kun je hier rustig rondwandelen zonder overweldigd te worden door de drukte van een grote dierentuin. Een bezoek aan Texel Zoo is dan ook een ontspannende en leerzame ervaring voor jong en oud.

Texel Zoo ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze dierentuin
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.