Zoeken
Zoeken

Klein Costa Rica aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Alternatieven in de buurt

Safaripark Beekse Bergen
Hilvarenbeek, Noord-Brabant
0.0 (0 reviews)

Ga op safari in eigen land en bekijk de 150 diersoorten te voet, vanuit je eigen auto of boek een rit in de safari-bus of boot. De kinderen vermaken zich op de speeltoestellen en een bezoek aan de roofvogelsafari is ook zeker de moeite waard.

Dierenrijk
Nuenen, Noord-Brabant
0.0 (0 reviews)

Middelgroot kindvriendelijk dierenpark met 60 verschillende Europese en Aziatische diersoorten. Er worden dagelijks leuke en leerzame dierenshows gegeven bij onder andere de olifanten en zeehonden. Ook zijn er zijn speeltuinen, een indoor speelpaleis en een leuke kinderboerderij.

De Oliemeulen
Tilburg, Noord-Brabant
0.0 (0 reviews)

Kleinschalig dierenpark met vreemde en onbekende dieren, opvangcentrum voor exotische dieren, reptielen, insecten en kleine zoogdieren. Durf jij een slang om je nek te houden of een vogelspin vast te houden? Bij de Oliemeulen kan het!

Sfeerimpressie

Klein Costa Rica Informatie

In Someren vind je Klein Costa Rica, de meest bijzondere tropische vlindertuin van Brabant. Op een locatie van meer dan 880m2 vind je kleurrijke tropische bomen en planten. Ontdek de leefwereld van schildpadden, vissen, exotische vlinder, vogels en meer en sta versteld van wat de Tropen in Nederland te bieden hebben. Een dagje naar Klein Costa Rica is leuk voor het hele gezin en geschikt als leerzaam en leuk kinderfeestje. In het aanwezige Paviljoen kun je terecht voor een hapje en een drankje.

Klein Costa Rica ervaringen


10,0 op basis van 1 ervaringen.

10

Thijs

02-02-2017
Ontzettend mooi!

Klein Costa Rica is een super mooi aangebrachte tropische tuin. Je waant je eerst in het mooie paviljoen, waarna je meteen tussen ontzettend veel vlinders terecht komt. Behalve vlinders zijn er ook reptielen, vissen en vogels. Kortom een super leuk uitje voor jong en oud!