Zoeken
Zoeken

Muzeeaquarium Delfzijl aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Alternatieven in de buurt

DoeZoo Insektenwereld
Leens, Groningen
10.0 (1 reviews)

Klein dierenpark gespecialiseerd in insecten, veel insecten en andere kleine dieren, speuren en ontdekken, leuke rondleidingen waarbij je sommige dieren even mag voelen, gezellig en leerzaam, educatieve arrangementen voor scholen en groepen, leuk voor schoolreizen of kinderpartijtjes.

Muzeeaquarium Delfzijl Informatie

Muzeeaquarium Delfzijl is gevestigd in Delfzijl, een stad in de provincie Groningen. Het aquarium heeft verschillende soorten zeedieren in huis, waaronder vissen, kreeften, krabben, zeesterren, en zelfs haaien. Het aquarium is geopend van dinsdag tot en met zondag, van 10:00 uur tot 17:00 uur.

Dieren

Muzeeaquarium Delfzijl heeft een grote diversiteit aan zeedieren, waaronder zeldzame en bedreigde soorten. Een van de hoogtepunten van het aquarium is de grote tank waarin haaien zwemmen. Daarnaast zijn er ook verschillende soorten vissen, kreeften en krabben te zien. Het aquarium heeft ook een speciale tentoonstelling over de Waddenzee, waar je de dieren die in deze zee leven kunt zien en meer te weten kunt komen over het unieke ecosysteem.

Eten en drinken

Muzeeaquarium Delfzijl beschikt over een restaurant waar je kunt genieten van een hapje en een drankje. Het restaurant heeft een mooi uitzicht op de haven van Delfzijl en biedt een verscheidenheid aan gerechten en dranken. Er zijn ook picknicktafels buiten beschikbaar voor degenen die hun eigen lunch meenemen.

Leeftijd

Muzeeaquarium Delfzijl is geschikt voor alle leeftijden. Het is een populaire bestemming voor gezinnen met kinderen, maar ook voor volwassenen die geïnteresseerd zijn in de onderwaterwereld en de geschiedenis en cultuur van de regio.

Bijzonderheden

Muzeeaquarium Delfzijl heeft niet alleen een indrukwekkende collectie van zeedieren, maar ook een interessante tentoonstelling over de geschiedenis en cultuur van de regio. Hier kun je meer te weten komen over de geschiedenis van de haven van Delfzijl en de relatie tussen de stad en de zee. Het aquarium organiseert ook regelmatig evenementen en activiteiten voor kinderen, zoals speurtochten en workshops.

Muzeeaquarium Delfzijl ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze dierentuin
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.