Zoeken
Zoeken

Alpaca Boerderij Maasvallei aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Alternatieven in de buurt

GaiaZOO
Kerkrade, Limburg
0.0 (0 reviews)

Groot en prachtig aangelegd dierenpark met 100 verschillende diersoorten. Loop langs de grote natuurlijke dierenverblijven en sta oog in oog met de dieren. Kom kijken bij de voederpresentaties en roofvogel demonstraties, de kinderen kunnen lekker spelen in de meerdere speeltuinen en overdekte speelhal.

Mondo Verde
Landgraaf, Limburg
0.0 (0 reviews)

Themapark met wereldtuinen en dieren, mooi aangelegde internationale tuinen, veel vogelsoorten en zoogdieren. Met diverse attracties en speeltuinen is Mondo Verde een compleet dagje uit met de hele familie.

Alpaca Boerderij Maasvallei Informatie

De boerderij bevindt zich in het zuiden van Nederland, vlakbij Maastricht en is gespecialiseerd in het fokken en houden van alpaca's. Het is een unieke ervaring voor jong en oud, en de boerderij is open van maandag tot en met zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Zowel individuele bezoekers als groepen en families zijn welkom.

Dieren

De boerderij heeft meer dan 60 alpaca's van verschillende kleuren en rassen, die worden gehouden in ruime, schone en goed onderhouden verblijven. Bezoekers kunnen de alpaca's van dichtbij bekijken en voeren, wat zorgt voor een leuke en unieke ervaring.

Eten en drinken

Op de boerderij is het mogelijk om te genieten van een heerlijke kop koffie, thee of frisdrank. Daarnaast wordt er ook een kleine selectie van zoete en hartige lekkernijen aangeboden om het bezoek nog aangenamer te maken. Op het terras kunnen bezoekers genieten van het mooie uitzicht over de Maasvallei terwijl ze ontspannen en tot rust komen.

Leeftijd

De boerderij is geschikt voor bezoekers van alle leeftijden. Jonge kinderen kunnen genieten van de schattige alpaca's en de natuurlijke omgeving, terwijl volwassenen kunnen ontspannen en genieten van de rust en stilte. Er is voor ieder wat wils.

Bijzonderheden

Naast het bekijken en voeren van de alpaca's biedt de boerderij ook verschillende activiteiten aan, zoals workshops en wandelingen met alpaca's. Tijdens deze activiteiten kunnen bezoekers de alpaca's van dichtbij meemaken en meer leren over hun levensstijl en gewoonten. De boerderij is ook een geweldige locatie voor fotoshoots en evenementen.

Kortom, Alpaca Boerderij Maasvallei biedt een unieke en ontspannen ervaring. Kom langs en beleef het zelf!

Alpaca Boerderij Maasvallei ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze dierentuin
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.