Zoeken
Zoeken

Alpaca Langeslag aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Alternatieven in de buurt

Ouwehands Dierenpark
Rhenen, Utrecht
0.0 (0 reviews)

Middelgrote dierentuin, ruim opgezet, mooie natuurlijke verblijven, veel grote en kleine exotische dieren, Berenbos met bruine beren en wolven, zie de ijsberen zwemmen, zeeleeuwen-show en kindervoorstelling, compleet dagje uit met de hele familie.

DierenPark Amersfoort
Amersfoort, Utrecht
0.0 (0 reviews)

Groot en kindvriendelijk dierenpark met meer dan 150 verschillende dieren, themagebieden en grote speeltuinen. Bezoek het DinoPark met levensgrote dinosaurirs en vergeet zeker niet de indrukwekkende presentaties door verzorgers.

Alpaca Langeslag Informatie

Heb je ooit gedroomd van een ontmoeting met schattige alpaca's in een serene en landelijke omgeving? Zo ja, dan is Alpaca Langeslag in Kockengen de perfecte bestemming voor jou! Hier kom je oog in oog te staan met deze charmante Zuid-Amerikaanse dieren en kun je genieten van een scala aan activiteiten voor jong en oud.

De alpaca's van Alpaca Langeslag

Alpaca's zijn bijzondere dieren met hun zachte vacht en vriendelijke karakter. Bij Alpaca Langeslag kun je deze knuffelbare wezens van dichtbij bewonderen. Maak kennis met de alpaca's op het terrein, leer meer over hun levensstijl en geniet van het rustgevende gezelschap dat ze bieden. Vergeet niet je camera mee te nemen, want deze momenten wil je vastleggen!

Activiteiten voor alle leeftijden

Naast het bewonderen van de alpaca's biedt Alpaca Langeslag een breed scala aan activiteiten. Voor de jongere bezoekers is er de mogelijkheid om deel te nemen aan knutselworkshops en spelletjes met een alpaca-thema. Er is niets leukers dan samen creatief bezig zijn en meer leren over deze interessante dieren.

Voor de avontuurlijke zielen onder ons zijn er ook wandelingen met de alpaca's. Trek eropuit met een alpaca aan je zijde en verken de prachtige natuurlijke omgeving van Kockengen. Het is een unieke ervaring die je niet snel zult vergeten.

Na al deze activiteiten kun je even ontspannen in het café van Alpaca Langeslag, waar je kunt genieten van heerlijke hapjes en drankjes met een prachtig uitzicht op de omgeving.

Plan jouw bezoek aan Alpaca Langeslag

Alpaca Langeslag is de ideale plek voor een dagje uit met het gezin, een romantische date of gewoon om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven. Vergeet niet om vooraf te reserveren, want de populariteit van deze unieke locatie groeit snel.

Kom naar Alpaca Langeslag in Kockengen en ontdek de magische wereld van alpaca's. Ervaar de rustgevende sfeer, maak onvergetelijke herinneringen en laat je betoveren door deze lieve dieren. We verwelkomen je graag voor een dag vol plezier en verwondering!

Alpaca Langeslag ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze dierentuin
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.