Zoeken
Zoeken

Boudewijn Seapark aanbiedingen

Entree

maandag 15 april
Geldig t/m 29 september 2024
€29,50 €19,50
-34%
Geldig t/m 29 september 2024
v.a. €1,-
Bied mee!
Geldig t/m 29 september 2024
v.a. €1,-
Bied mee!

Sfeerimpressie

Boudewijn Seapark Informatie

Kom voor een spetterend dagje uit naar Boudewijn Seapark in het pittoreske Brugge in België. Zeeleeuw Bobo heet je van harte welkom om te komen spelen in Bobo’s Indoor, maar ook om buiten te genieten van de attracties en natuurlijk de dieren. In 1963 opende het park voor het eerst haar deuren als een park met voetbalveldjes, een zwembad en een theehuis. Tegenwoordig is het een gezellig pret- en dierenpark.

Attracties

Er zijn verschillende attracties voor het hele gezin. Bij Bobo’s Indoor kun je bij slecht weer genieten van 12 overdekte attracties, waaronder een ballenbak en diverse klimtoestellen. Buiten stap je in de Orca Ride achtbaan, Dolfi swing draaimolen of spat je elkaar kleddernat bij Bobo’s Aquasplash. De kleintjes genieten volop van de Paardenbaan, het Treintje en de Oldtimers. Met zijn allen speel je een rondje Mini-Golf. En in de winter stap je op de schaats in de Boudewijn ijspiste.

Dieren

Boudewijn Seapark heeft verschillende dieren in het park wonen. Zo is er een dolfinarium met een spetterende dolfijnenshow, een robarium met een vrolijke zeeleeuwenshow, een zeehondenwad en een roofvogelshow waarbij de verschillende uilen, gieren en valken geanimeerd aan het publiek worden gepresenteerd. Leerzaam, maar vooral ook heel leuk.

Eten, Drinken & schoolreisjes

Boudewijn Seapark heeft twee restaurants: Seaside Restaurant en MacDolphin. Je kunt er terecht voor lekkere broodjes, echte Belgische friet en natuurlijk diverse warme en koude dranken. Boudewijn Seapark is een perfecte plek voor schoolreisjes en kinderfeestjes. Tussen de dierenshows door valt er genoeg te spelen en te doen voor alle kinderen.

Overnachten

Boudewijn Seapark ligt in het prachtige Brugge. Het is daarom aan te raden om een nachtje in een hotel bij het park te verblijven om zo nog een dagje Boudewijn Seapark te doen of de stad te bezichtigen. Want ook dat is een aanrader.

Boudewijn Seapark ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze dierentuin
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.