Zoeken
Zoeken

Deltapark Neeltje Jans aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Alternatieven in de buurt

Alpaca & Falabella Ranch Rzadkiewa
Kerkwerve, Zeeland
0.0 (0 reviews)

Een prachtige ranch waar je kunt kennismaken met schattige alpaca's en Falabella-paarden. Naast het ontmoeten van deze dieren, kun je ook genieten van heerlijk eten en drinken en de serene omgeving van het platteland. Lees verder om meer te weten te komen over deze fantastische ranch.

Sfeerimpressie

Deltapark Neeltje Jans Informatie

In Vrouwenpolder, in de provincie Zeeland, ligt Deltapark Neeltje Jans. Het park is zowel een attractiepark als een educatief centrum en een dierentuin. Want hoewel je veel over de Deltawerken en de Watersnoodramp van 1953 kunt leren, is er ook veel te beleven, te doen en te zien. Deltapark Neeltje Jans is een echt familiepark waar jong en oud zich op en top zal vermaken, nieuwe dingen zal leren – bijvoorbeeld over de kracht van het water – en een geweldige dag zal beleven.

Expositie Deltawerken

De expositie over de Deltawerken is een belangrijk begrip bij Deltapark Neeltje Jans. Het vormt een groot onderdeel van het park en terecht. Er valt nog zoveel te leren voor iedereen over hoe de Deltawerken zijn ontstaan en wat de Watersnoodramp van 1953 nu precies inhield. Dankzij de prachtige, indrukwekkende expositie, films, archiefbeelden (zowel in beeld en geluid als fotografie) en een model van de Stormvloedkering ontdek je zelf hoe groot de kracht van water is en hoe inventief de Deltawerken eigenlijk zijn.

Attracties

Uiteraard staat water centraal bij veel attracties in het Waterpark. Zwemkleding of een droog setje meenemen, samen met een handdoek, is voor iedereen (groot en klein) zeker aan te raden. Zo is er een Waterglijbaan die je afdaalt in een rubberbootje, kunnen kinderen lekker nat worden op het Waterplein. Speel met fonteinen, het waterrad of spuit elkaar lekker kleddernat met een waterkanon. Na al dat water kun je in de Orkaanmachine ervaren wat het verschil is tussen een stevige wind en een echte orkaan.

Expositie Mosselen

Ook leuk is de Mosselexpositie waar je alles leert over mosselen en hun toepassingen. Wist je bijvoorbeeld dat mosselen ook worden toegepast in de moderne geneeskunde? Uiteraard leer je ook alles over mosselen in de keuken.

Dieren

Tijdens een dagje Deltapark Neeltje Jans kun je ook kennis maken met diverse bewoners uit de zee. Zo wonen er zeeleeuwen en zeehonden – die je ook nog eens tijdens een presentatie kunt bewonderen – in Deltapark Neeltje Jans. Verder kun je genieten van een imposante roofvogelshow. Ontdek de grootsheid van walvissen in de Walviszaal. Tot slot kun je van de onderwaterwereld genieten in het prachtige zeeaquarium met tropische vissen en haaien.

Interactieve programma’s

Altijd al op de foto gewild met een zeeleeuw of haaien onder water willen bekijken in een haaienkooi? Er zijn diverse interactieve programma’s op Deltapark Neeltje Jans waarbij je wel heel dichtbij de dieren komt. Deze interactieve programma’s met dieren kun je van te voren bespreken.

Eten & Drinken

Uiteraard kun je tijdens een heerlijke dag op Deltapark Neeltje Jans ook genieten van een lekker hapje en verfrissend drankje. Bij het restaurant zijn diverse luxe belegde broodjes verkrijgbaar, maar ook diverse kroketten. Je kunt een lunch van te voren bespreken – handig als je met een grote groep komt – maar je kunt natuurlijk ook gewoon terecht voor een lunch of een kop koffie met iets lekkers.

 

Deltapark Neeltje Jans ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze dierentuin
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.