Zoeken
Zoeken

Der Grüne Zoo aanbiedingen

Der Grüne Zoo Informatie

Der Grüne Zoo, gelegen in Wuppertal, Duitsland, is een van de meest populaire dierentuinen in de regio. Het park is elke dag geopend van 9 uur 's ochtends tot 6 uur 's avonds. Het park is gemakkelijk bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. Bij de ingang van het park is er voldoende parkeergelegenheid beschikbaar en het park is ook bereikbaar met de monorail van Wuppertal.

Dieren

Der Grüne Zoo heeft een indrukwekkende collectie dieren uit verschillende delen van de wereld. Je kunt hier onder andere giraffen, leeuwen, olifanten, apen en pinguïns bewonderen. Er zijn ook enkele zeldzame diersoorten, zoals de witte leeuwen en Sumatraanse tijgers te zien. Het park heeft een aantal prachtige verblijven voor de dieren, waar ze zich helemaal op hun gemak voelen.

Spelen

Voor de jongere bezoekers heeft Der Grüne Zoo diverse speeltuinen en attracties. Er is een grote speeltuin met glijbanen, schommels en klimtoestellen, een mini-golfbaan en een draaimolen. Er is ook een kinderboerderij waar de kinderen in contact kunnen komen met verschillende dieren.

Eten en drinken

In het park zijn er verschillende eetgelegenheden waar je terecht kunt voor een heerlijke maaltijd of snack. Er zijn meerdere restaurants en cafés, waar je kunt genieten van een lekker kopje koffie met gebak of een uitgebreide maaltijd. Er zijn ook picknickplaatsen waar je zelf meegebracht eten en drinken kunt nuttigen.

Leeftijd

Der Grüne Zoo is geschikt voor alle leeftijden. Er is genoeg te doen en te zien voor jong en oud. Voor de jongere bezoekers zijn er speeltuinen en kinderboerderijen en voor de volwassenen zijn er prachtige verblijven van de dieren om te bewonderen.

Bijzonderheden

Der Grüne Zoo is meer dan alleen een dierentuin. Het park biedt educatie en entertainment in een prachtige natuurlijke omgeving. Naast de dierenverblijven en speeltuinen, heeft het park ook een botanische tuin waar je kunt genieten van de verschillende planten en bloemen. Het park organiseert ook regelmatig evenementen en activiteiten voor bezoekers van alle leeftijden. Der Grüne Zoo is dus niet alleen een plek om te bezoeken, maar ook om terug te keren en steeds weer iets nieuws te ontdekken.

Der Grüne Zoo ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze dierentuin
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.