Zoeken
Zoeken

Dierenpark Taman Indonesia aanbiedingen

Entree

donderdag 30 november
geldig op de door jouw gekozen datum
v.a. €1,-
Bied mee!

Sfeerimpressie

Dierenpark Taman Indonesia Informatie

In de omgeving van Steenwijk kan je je in tropische sferen wanen bij Dierenpark Taman Indonesia. Het dierenpark is gespecialiseerd in dieren die in Indonesië leven. De dieren wonen in een sfeervol themapark waar je ook de Indonesische cultuur kunt ervaren en lekker kan eten.

Dieren

De diersoorten die te zien zijn bij Taman Indonesia zijn allemaal oorspronkelijke bewoners van Indonesië. De exotische vogels en zoogdieren in het dierenpark zijn echter allemaal afkomstig van Europese dierentuinen, fokkers of importeurs zodat de dieren gewend zijn aan het Europese klimaat.

Je ziet bij Dierenpark Taman Indonesia vooral veel exotische vogels zoals de zeldzame Balispreeuw, maar ook zoogdieren als otters, Bengaalse tijgerkatten, en de koffiekat die bekend is om de exclusieve koffie die gemaakt wordt van bonen uit de uitwerpselen van dit diertje.

Cultuur

Het park van Taman Indonesia biedt ook een leuk kijkje in de manier van leven en cultuur van Indonesië. Zo zijn er originele Indonesische bouwstijlen te zien en kan je in het Eethuis diverse lekker hapjes en maaltijden krijgen zoals loempia's, pastietjes en nasi ramses.

Dierenpark Taman Indonesia ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze dierentuin
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.