Zoeken
Zoeken

Eifelpark Gondorf aanbiedingen

Eifelpark Gondorf Informatie

Eifelpark Gondorf is gelegen in de Eifelregio in Duitsland. Het park is geopend van begin april tot eind oktober en biedt dagelijks toegang voor bezoekers. Het park is goed bereikbaar met de auto en er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Dieren

Eifelpark Gondorf biedt een prachtige dierentuin met een scala aan dieren. Je kunt hier verschillende soorten dieren zien, waaronder beren, wolven, lynxen, vossen, herten en veel meer. Het park heeft ook een roofvogelshow waar je adelaars, valken en andere indrukwekkende vogels in actie kunt zien. Als je van dieren houdt, dan zul je zeker genieten van de dieren in Eifelpark Gondorf.

Attracties

Er zijn verschillende attracties in Eifelpark Gondorf voor jong en oud. Als je op zoek bent naar adrenaline en snelheid, dan zijn de achtbanen en wildwaterbanen zeker iets voor jou. Voor de kleintjes zijn er ook veel leuke attracties, zoals draaimolens, speeltoestellen en een kinderboerderij. Naast de attracties zijn er ook verschillende shows en evenementen gedurende het seizoen.

Eten en drinken

In Eifelpark Gondorf zijn er verschillende restaurants en eetgelegenheden waar je kunt genieten van lekker eten en drinken. Van snacks tot volledige maaltijden, er is voor ieder wat wils. Er zijn ook picknickplaatsen beschikbaar als je je eigen eten en drinken wilt meenemen.

Leeftijd

Eifelpark Gondorf is geschikt voor alle leeftijden. Er zijn attracties en activiteiten voor zowel jonge kinderen als volwassenen. Het park is ook toegankelijk voor mensen met een handicap en er zijn speciale voorzieningen beschikbaar.

Bijzonderheden

Eifelpark Gondorf is gelegen in een prachtig natuurgebied en biedt een unieke combinatie van attracties, dieren en natuur. Het park heeft ook een educatieve kant, met informatie over de dieren en hun leefomgeving. Daarnaast biedt het park ook accommodatie, zodat je kunt overnachten en nog meer van het park kunt genieten.

Eifelpark Gondorf ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze dierentuin
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.