Zoeken
Zoeken

Falconcrest Roofvogelpark aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Alternatieven in de buurt

Safaripark Beekse Bergen
Hilvarenbeek, Noord-Brabant
0.0 (0 reviews)

Ga op safari in eigen land en bekijk de 150 diersoorten te voet, vanuit je eigen auto of boek een rit in de safari-bus of boot. De kinderen vermaken zich op de speeltoestellen en een bezoek aan de roofvogelsafari is ook zeker de moeite waard.

Dierenrijk
Nuenen, Noord-Brabant
0.0 (0 reviews)

Middelgroot kindvriendelijk dierenpark met 60 verschillende Europese en Aziatische diersoorten. Er worden dagelijks leuke en leerzame dierenshows gegeven bij onder andere de olifanten en zeehonden. Ook zijn er zijn speeltuinen, een indoor speelpaleis en een leuke kinderboerderij.

De Oliemeulen
Tilburg, Noord-Brabant
0.0 (0 reviews)

Kleinschalig dierenpark met vreemde en onbekende dieren, opvangcentrum voor exotische dieren, reptielen, insecten en kleine zoogdieren. Durf jij een slang om je nek te houden of een vogelspin vast te houden? Bij de Oliemeulen kan het!

Sfeerimpressie

Falconcrest Roofvogelpark Informatie

Het Falconcrest Roofvogelpark ligt aan de rand van Eindhoven. Het is het grootste Valkerij centrum en roofvogelpark in Nederland en er is veel te zien en te doen voor de hele familie. In het park is een grote verscheidenheid aan roofvogels te zien zoals valken, buizerds en arenden. Het roofvogelpark is wisselend geopend door het jaar heen dus om teleurstelling te voorkomen is het raadzaam om van tevoren te openingstijden te bekijken op de website.

De indrukwekkende vogels zijn te bewonderen in hun verblijven, maar nog leuker is het om ze te bekijken tijdens één van de roofvogel demonstraties. Je kan de vogels dan in vrije vlucht zien, van dichtbij bewonderen en fotograferen en de valkenier vertelt interessante weetjes over de dieren. Het is bij Falconcrest ook mogelijk om een roofvogel workshop te volgen. Je mag dan zelf met één van de vogels vliegen. Verder organiseert het roofvogelpark en valkerij centrum opleidingen voor valkeniers en evenementen voor groepen, bedrijven en familiefeesten.

Falconcrest Roofvogelpark ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze dierentuin
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.