Zoeken
Zoeken

Faunapark Flakkee aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Alternatieven in de buurt

Diergaarde Blijdorp
Rotterdam, Zuid-Holland
0.0 (0 reviews)

Grote stadsdierentuin in Rotterdam met mooie ruime dierenverblijven. Veel dieren zijn goed van dichtbij te zien zoals de ijsberen en olifanten. Neem ook zeker een kijkje in de vlindertuin en het aquarium met onderwaterkoepel.

Avifauna
Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland
0.0 (0 reviews)

Dierenpark met wel 1800 vogels in alle maten en kleuren en een aantal kleine zoogdieren. Bezoek een roofvogel-demonstratie en voer zelf de Lori's. Ook is er een grote speeltuin en diverse kinderattracties.

Sea Life Scheveningen
Scheveningen, Zuid-Holland
0.0 (0 reviews)

Groot zeeaquarium met meer dan 4000 dieren in verschillende aquariums, veel vissen en andere zeedieren. Loop door de prachtige aquariumtunnel, bezoek de schildpad crèche, voel de vissen in de interactieve voelpoel en ga kijken bij de voedermomenten van de roggen.

Faunapark Flakkee Informatie

De dierentuin Faunapark Flakkee is opgebouwd als stadstuin met daar omheen de dierenverblijven. Er is een grote variëteit aan vogels te zien zoals uilen, roofvogels, papegaaien en siervogels. Daarnaast zijn er een aantal zoogdieren aan de collectie toegevoegd, waaronder herten, geiten, kangoeroes, lama's en neusberen.

Faunapark Flakkee is een kleinschalig dierenpark in Zeeland en biedt veel mogelijkheden voor dagbesteding van ouderen en werkzoekenden. Ook voor kinderfeestjes, familiefeesten en bedrijfsuitjes zijn er ruime mogelijkheden in samenwerking met het bijbehorende restaurant.

Faunapark Flakkee ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze dierentuin
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.