Zoeken
Zoeken

Griendtsveenpark aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Alternatieven in de buurt

Wildlands Adventure Zoo Emmen
Emmen, Drenthe
6.0 (2 reviews)

Wildlands Adventure Zoo Emmen biedt een unieke ervaring waarbij bezoekers kunnen reizen door verschillende werelden zoals de jungle, savanne en poolgebieden. Naast het bekijken van verschillende diersoorten, biedt het park ook attracties en shows aan en is er een grote speeltuin aanwezig.

Sfeerimpressie

Griendtsveenpark Informatie

In de provincie Drenthe ligt een klein dierenparkje waar je de drukte van alledag even kan ontvluchten. In het Griendtsveenpark staat het contact tussen mensen en dieren centraal. Het park is mooi aangelegd met voldoende bankjes om te rusten of van het uitzicht te genieten. Het Griendtsveenpark is bovendien gratis toegankelijk, al wordt een vrijwillige bijdrage aan de organisatie zeer gewaardeerd.

In het park zijn verschillende dierenweides en verblijven te vinden. Je ziet er onder andere herten, geiten, schapen, lama's, konijnen en verschillende soorten vogels. Voor kinderen is het bijzonder leuk dat de dieren gevoerd mogen worden. Je kan in het park zakjes vogelvoer krijgen of zelf een lekker worteltje of sla meenemen voor de herten en geiten. In het park zijn ook leuke speeltuinen te vinden voor de kinderen.

Griendtsveenpark ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze dierentuin
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.