Zoeken
Zoeken

Natuur- en Dierenpark Brüggen aanbiedingen

Natuur- en Dierenpark Brüggen Informatie

Natuur- en Dierenpark Brüggen is gelegen in het mooie Brüggen, vlakbij de Nederlandse grens. Het park is ruim 50 hectare groot en biedt tal van faciliteiten voor jong en oud. Het park is opgericht in 1967 en sindsdien is er veel veranderd en vernieuwd. Het is een familiebedrijf waar je kunt genieten van prachtige natuur en bijzondere dieren.

Dierenverblijven

Er zijn tal van attracties te vinden in Natuur- en Dierenpark Brüggen. Zo kun je een bezoek brengen aan de verschillende dierenverblijven waar je diverse diersoorten van dichtbij kunt bekijken. Denk hierbij aan wolven, lynxen, beren en elanden. Ook zijn er verschillende speeltuinen waar kinderen zich kunnen uitleven, zoals een grote avonturenspeeltuin en een speeltuin voor de kleintjes.

Daarnaast zijn er ook verschillende shows en voedermomenten waar je bij kunt zijn. Zo kun je zien hoe de beren gevoerd worden of hoe de wolven zich gedragen tijdens hun voedermoment. Ook kun je mee op een speciale rondleiding door het park met een gids die je alles vertelt over de verschillende dieren.

Eten en drinken

In het park zijn verschillende eetgelegenheden te vinden. Zo kun je genieten van een lekkere lunch in het parkrestaurant, maar ook van een ijsje of snack bij de diverse kiosken die verspreid zijn door het park.

Leeftijd

Natuur- en Dierenpark Brüggen is geschikt voor jong en oud. Voor kinderen zijn er verschillende speeltuinen en shows, terwijl volwassenen kunnen genieten van de prachtige natuur en de diverse diersoorten. Het park is rolstoelvriendelijk en er zijn ook speciale rolstoelen te huur voor mensen die slecht ter been zijn.

Bijzonderheden

Wat Natuur- en Dierenpark Brüggen extra bijzonder maakt, is dat het park zich inzet voor het behoud van bedreigde diersoorten. Zo zijn er verschillende fokprogramma's opgezet om bijvoorbeeld de Europese lynx en de Iberische wolf te behouden. Ook kun je in het park verschillende informatieborden vinden waarop je meer kunt leren over deze bedreigde diersoorten en wat jij kunt doen om te helpen.

Al met al is Natuur- en Dierenpark Brüggen een geweldige plek om te genieten van natuur en bijzondere dieren. Of je nu jong of oud bent, er is voor ieder wat wils. Kom langs en beleef een dag vol plezier en leerzaamheid!

Natuur- en Dierenpark Brüggen ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze dierentuin
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.