Zoeken
Zoeken

Pakawi Park aanbiedingen

Entree

woensdag 22 maart
Geldig t/m 30 december 2022
€24,- €16,50
-31%

Pakawi Park Informatie

De Belgische dierentuin in het plaatsje Olmen heeft een groot terrein en een uitgebreide collectie dieren. In Pakawi Park (voorheen Olmense Zoo) zie je meer dan 200 exotische diersoorten van dichtbij in een natuurgetrouwe omgeving. Bijzondere dieren van deze dierentuin zijn onder andere de witte tijgers en witte leeuwen. In het park vind je ook een kinderboerderij, speeltuinen en trampolines.

De dieren

In het park van 12 hectare groot leven meer dan 200 verschillende diersoorten. Pakawi Park is gespecialiseerd in katachtigen zoals Afrikaanse leeuwen, tijgers, panters, lynxen, jachtluipaarden en poema's. De witte tijgers en leeuwen zijn de pronkstukken van de dierentuin. Maar er zijn nog veel meer mooie dieren te bezichtigen. Zo is er een grote overdekte tropenhal, een savanne met olifanten en giraffen, een volière met meer dan 100 exotische vogels, een berenbos en reptielenhuis.

Activiteiten

Pakawi Park organiseert regelmatig leuke evenementen en themadagen voor kinderen en volwassenen. De dierentuin heeft speciale educatieve programma's voor scholen. Ook kinderfeestjes, familiefeesten en bedrijfsuitjes zijn mogelijk in dit leuke dierenpark.

Pakawi Park ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze dierentuin
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.