Zoeken
Zoeken

Reptielenhuis De Aarde aanbiedingen

Topdeals

zaterdag 28 januari
Topdeal!
geldig tot 3 maanden na aankoop
€10,07 €7,25
-28%

Entree

Topdeal!
geldig tot 3 maanden na aankoop
€10,07 €7,25
-28%

Reptielenhuis De Aarde Informatie

Het Reptielenhuis De Aarde ligt aan de rand van Breda. De dieren hebben in dit reptielenhuis allemaal een natuurgetrouw verblijf en er wordt veel aandacht besteed om bij elk dier het juiste formaat terrarium en geschikte materialen te gebruiken. Door de mooie grote ramen kan je de reptielen van De Aarde goed bekijken.

De dieren

Bij het Reptielenhuis De Aarde kan je grote en kleine reptielen zien in hun eigen natuurgetrouwe omgeving. De opzet van het reptielenhuis is modern met grote terrariums waarin je de dieren goed kan bekijken. De Aarde bezit onder andere hagedissen, leguanen, krokodillen, slangen en schildpadden.

Activiteiten

Je kan zelf op je gemak door het reptielenhuis lopen en alle dieren bewonderen. Er zijn in het reptielenhuis altijd wel dierenverzorgers aanwezig om bijvoorbeeld vragen te beantwoorden en uitleg te geven. Als je dapper bent mag je sommige dieren zelfs even aaien of vasthouden. Voor groepen en scholen organiseert Reptielenhuis De Aarde speciale rondleidingen en (toekomstige) reptielenliefhebbers kunnen een cursus terrariumkunde volgen.

Reptielenhuis De Aarde ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze dierentuin
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.