Zoeken
Zoeken

Reptielenhuis De Aarde aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Alternatieven in de buurt

Safaripark Beekse Bergen
Hilvarenbeek, Noord-Brabant
0.0 (0 reviews)

Ga op safari in eigen land en bekijk de 150 diersoorten te voet, vanuit je eigen auto of boek een rit in de safari-bus of boot. De kinderen vermaken zich op de speeltoestellen en een bezoek aan de roofvogelsafari is ook zeker de moeite waard.

Dierenrijk
Nuenen, Noord-Brabant
0.0 (0 reviews)

Middelgroot kindvriendelijk dierenpark met 60 verschillende Europese en Aziatische diersoorten. Er worden dagelijks leuke en leerzame dierenshows gegeven bij onder andere de olifanten en zeehonden. Ook zijn er zijn speeltuinen, een indoor speelpaleis en een leuke kinderboerderij.

De Oliemeulen
Tilburg, Noord-Brabant
0.0 (0 reviews)

Kleinschalig dierenpark met vreemde en onbekende dieren, opvangcentrum voor exotische dieren, reptielen, insecten en kleine zoogdieren. Durf jij een slang om je nek te houden of een vogelspin vast te houden? Bij de Oliemeulen kan het!

Reptielenhuis De Aarde Informatie

Het Reptielenhuis De Aarde ligt aan de rand van Breda. De dieren hebben in dit reptielenhuis allemaal een natuurgetrouw verblijf en er wordt veel aandacht besteed om bij elk dier het juiste formaat terrarium en geschikte materialen te gebruiken. Door de mooie grote ramen kan je de reptielen van De Aarde goed bekijken.

De dieren

Bij het Reptielenhuis De Aarde kan je grote en kleine reptielen zien in hun eigen natuurgetrouwe omgeving. De opzet van het reptielenhuis is modern met grote terrariums waarin je de dieren goed kan bekijken. De Aarde bezit onder andere hagedissen, leguanen, krokodillen, slangen en schildpadden.

Activiteiten

Je kan zelf op je gemak door het reptielenhuis lopen en alle dieren bewonderen. Er zijn in het reptielenhuis altijd wel dierenverzorgers aanwezig om bijvoorbeeld vragen te beantwoorden en uitleg te geven. Als je dapper bent mag je sommige dieren zelfs even aaien of vasthouden. Voor groepen en scholen organiseert Reptielenhuis De Aarde speciale rondleidingen en (toekomstige) reptielenliefhebbers kunnen een cursus terrariumkunde volgen.

Reptielenhuis De Aarde ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze dierentuin
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.