Zoeken
Zoeken

Sanjes Safari aanbiedingen

Entree

maandag 15 april
geldig op de door jou gekozen dag
€15,- €12,-
-20%
geldig tot 3 maanden na aankoop
v.a. €1,-
Bied mee!
geldig tot 3 maanden na aankoop
v.a. €1,-
Bied mee!

Sfeerimpressie

Sanjes Safari Informatie

Sanjes Safari is gelegen in het prachtige Friese landschap en biedt een unieke combinatie van een dierenpark en attractiepark. Er zijn meer dan 40 verschillende diersoorten te vinden, waaronder zebra's, leeuwen, tijgers, en kamelen. Daarnaast zijn er verschillende attracties en speeltoestellen voor alle leeftijden.

Dieren

Je vindt hier een grote variatie aan dieren. Naast de eerder genoemde diersoorten, zijn er ook apen, krokodillen, papegaaien, en nog veel meer. Je kan zelfs op safari gaan in het park en de dieren van dichtbij bekijken.

Spelen

Er zijn verschillende speeltoestellen en attracties in het park. Voor de kleintjes zijn er bijvoorbeeld een ballenbak en een springkussen, terwijl oudere kinderen kunnen genieten van een spannende achtbaan of het klimpark. Ook is er een mini-boerderij waar je geitjes en konijntjes kunt aaien.

Eten en drinken

In het park zijn er verschillende eetgelegenheden waar je terecht kan voor een hapje en drankje. Van poffertjes tot frietjes, er is voor elk wat wils. Je kan ook zelf eten en drinken meenemen en op een van de picknickplaatsen genieten van je eigen lunch.

Leeftijd

Sanjes Safari is geschikt voor alle leeftijden. Van jong tot oud, er is voor iedereen iets te beleven. De allerkleinsten kunnen zich vermaken in de ballenbak, terwijl de oudere kinderen zich kunnen uitleven in de attracties en speeltoestellen.

Bijzonderheden

Een van de bijzonderheden van Sanjes Safari is de mogelijkheid om op safari te gaan in het park. Hierbij ga je in een stoere safaritruck op zoek naar de dieren. Daarnaast organiseert het park regelmatig speciale evenementen, zoals de jaarlijkse Halloween-avond en verschillende workshops.

Sanjes Safari ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze dierentuin
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.