Zoeken
Zoeken

Sea Life Blankenberge aanbiedingen

Entree

vrijdag 12 juli
Geldig t/m 31 augustus 2024
€17,50 €13,90
-21%
geldig op de door jou gekozen dag
€19,50 €15,60
-20%
Geldig t/m 31 augustus 2024
€21,- €16,50
-21%
geldig op door jou gekozen dag
v.a. €1,-
Bied mee!

Sfeerimpressie

Sea Life Blankenberge Informatie

Sea Life Blankenberge laat je de dieren zien uit de zeven wereldzeeën. Het zeeaquarium is goed bereikbaar, het ligt net over de Belgische grens bij het kustplaatsje Blankenberge. Sea Life Blankenberge is tevens verantwoordelijk voor de opvang van zieke zeehonden die aan de Belgische gevonden worden.

De dieren

Zoals je van een Sea Life aquarium kan verwachten zijn er in Blankenberge tal van prachtige zeedieren te zien. In meer dan 50 aquaria zijn diverse onderwaterwerelden te bewonderen. Van haaien die overal om je heen zwemmen in een grote aquariumtunnel tot de leuke clownsvisjes, zeeleeuwen, krabben, zeeschildpadden, pinguïns en zeepaardjes. In de aanraakpoel kan je sommige dieren zelfs even aanraken.

Activiteiten

Sea Life Blankenberge geeft dagelijks leuke en educatieve presentaties over meerdere dieren. Zo kom je nog meer te weten over bijvoorbeeld otters, roggen, zeehonden en pinguïns. Er zijn ook unieke ervaringen te boeken in het aquarium, zoals een fotomoment met de zeehonden en zeeleeuwen, een dagje meelopen met de dierenverzorgers of een kus van een zeeleeuw krijgen. Voor scholen en groepen zijn er leerzame rondleidingen en voor echte dierenliefhebbers is het ook mogelijk om je verjaardag te vieren bij Sea Life Blankenberge.

Sea Life Blankenberge ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze dierentuin
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.