Zoeken
Zoeken

SEA LIFE Oberhausen aanbiedingen

SEA LIFE Oberhausen Informatie

SEA LIFE Oberhausen is gelegen in het hart van het Ruhrgebied, in het centrum van Oberhausen. Het aquarium is gemakkelijk te bereiken met de auto of het openbaar vervoer. Het is dagelijks geopend van 10:00 tot 18:00 uur, behalve op enkele feestdagen.

Dieren

In SEA LIFE Oberhausen kun je meer dan 5.000 zeedieren bewonderen. Er zijn 20 verschillende leefgebieden, waaronder de oceaan, het koraalrif en de Amazone. Je kunt hier onder andere haaien, zeeschildpadden, zeesterren, roggen en kwallen zien. Er zijn ook interactieve bassins waar je dichtbij en soms zelfs in contact kunt komen met dieren zoals krabben en zeesterren.

Eten en drinken

In SEA LIFE Oberhausen zijn er verschillende plekken waar je iets kunt eten en drinken. Zo is er een café waar je terecht kunt voor koffie, gebak, broodjes en snacks. Daarnaast kun je bij de giftshop ook terecht voor frisdrank en ijsjes. Wil je uitgebreider lunchen of dineren? Dan zijn er genoeg restaurants in de buurt van het aquarium.

Leeftijd

SEA LIFE Oberhausen is leuk voor alle leeftijden. Kinderen zullen vooral genieten van de interactieve bassins en de mogelijkheid om dichtbij de dieren te komen. Ook voor volwassenen is er genoeg te zien en te leren over de onderwaterwereld.

Bijzonderheden

SEA LIFE Oberhausen heeft verschillende bijzondere activiteiten. Zo kun je bijvoorbeeld een rondleiding krijgen van een ervaren gids, een verjaardagsfeestje vieren tussen de vissen of een overnachting boeken in het aquarium. Daarnaast organiseert SEA LIFE Oberhausen regelmatig evenementen, zoals het voeren van de haaien of een speciale kerstmarkt. Ook zijn er regelmatig nieuwe tentoonstellingen te zien.

SEA LIFE Oberhausen ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze dierentuin
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.