Zoeken
Zoeken

Serengeti-Park aanbiedingen

Sfeerimpressie

Serengeti-Park Informatie

Middenin Duitsland ligt het spannende safari- en attractiepark genaamd Serengeti-Park. In het park leven meer dan 1500 wilde dieren uit alle delen van de wereld. De dieren lopen vrij door het safariparken je kan ze bewonderen door met de auto, een bus of lopend op een avontuurlijke safari te gaan.

De dieren

Op een gebied van ruim 200 hectare zie je wilde dieren van dichtbij in het Serengeti-Park. Je kan een safari doen met je eigen auto of met een bus. Onderweg kan je dieren zien als olifanten, beren, giraffen, neushoorns, tijgers en zebra's. In het Jungle gedeelte van het park vind je ook allerlei soorten apen en halfapen zoals stokstaartjes, chimpansees en bavianen.

Attracties

Bij Serengeti-Park Duitsland is nog veel meer te doen. In het enorme buitenterrein zijn ook nog meer dan 40 attracties te vinden zoals achtbanen, een 17 meter hoge Free fall tower, een gigantisch schommelschip en andere spannende attracties. Er zijn ook leuke rides voor de kleinere kinderen zoals een reuzenrad, draaimolens, glijbanen en speeltuinen. In het safaripark zijn ook leuke voedermomenten bij de dieren te bezoeken en Serengeti-Park maakt spannende en grappige shows vol waterstunts en acrobatiek.

Overnachten

Bij het Serengeti-Park is eigenlijk zoveel te doen en te zien dat je wel twee of meer dagen kan doorbrengen in dit leuke park. En dat kan! Op het terrein van het safaripark zijn Afrikaanse Safari Lodges te huur om de nacht door te brengen tussen de wilde dieren voor de ultieme safari-ervaring.

Serengeti-Park ervaringen


10,0 op basis van 1 ervaringen.

10

Edmond

10-05-2022
Geweldige safaripark

De vriendelijkheid van het personeel is heel goed te noemen, de bedden met de matrassen daar in tegen zijn wat aan de slappe kant. Maar wil je eens wat anders dan normaal naar dieren kijken dan is dit uitermate geschikt.