Zoeken
Zoeken

Solinger Vogel- und Tierpark aanbiedingen

Solinger Vogel- und Tierpark Informatie

Het park ligt in de stad Solingen, in de buurt van Düsseldorf en Keulen. Het heeft een oppervlakte van 10 hectare en herbergt meer dan 100 verschillende diersoorten. Het park is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid.

Dieren

Er zijn veel verschillende dieren te zien in het park, waaronder vogels, apen, leeuwen, tijgers, beren, zebra's, kamelen, en nog veel meer! Je kunt ze van dichtbij bekijken en leren over hun gewoontes en leefomgeving. Er zijn ook verschillende shows en presentaties waar je meer te weten kunt komen over de dieren.

Eten en drinken

In het park zijn verschillende eetgelegenheden waar je kunt genieten van een hapje en een drankje. Er zijn verschillende opties, van snacks tot volledige maaltijden. Er zijn ook picknicktafels beschikbaar als je je eigen eten en drinken wilt meenemen.

Leeftijd

Het park is geschikt voor alle leeftijden. Kinderen zullen genieten van het zien van de verschillende dieren en kunnen ook deelnemen aan educatieve activiteiten en shows. Volwassenen kunnen meer te weten komen over de verschillende diersoorten en hun leefomgeving.

Bijzonderheden

Een van de bijzonderheden van het park is de grote verscheidenheid aan vogels. Er zijn meer dan 250 vogelsoorten te zien, waaronder papegaaien, uilen, flamingo's en roofvogels. Daarnaast biedt het park ook educatieve programma's en rondleidingen voor scholen en groepen. Het is ook mogelijk om kinderfeestjes te organiseren in het park.

Kortom, de Solinger Vogel- und Tierpark is een geweldige plek om een dagje door te brengen en meer te leren over dieren en hun leefomgeving. Het is geschikt voor alle leeftijden en biedt een unieke en educatieve ervaring die je niet mag missen!

Solinger Vogel- und Tierpark ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze dierentuin
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.