Zoeken
Zoeken

Speel- en IJsboerderij de Drentse Koe aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Alternatieven in de buurt

Wildlands Adventure Zoo Emmen
Emmen, Drenthe
6.0 (2 reviews)

Wildlands Adventure Zoo Emmen biedt een unieke ervaring waarbij bezoekers kunnen reizen door verschillende werelden zoals de jungle, savanne en poolgebieden. Naast het bekijken van verschillende diersoorten, biedt het park ook attracties en shows aan en is er een grote speeltuin aanwezig.

Speel- en IJsboerderij de Drentse Koe Informatie

De Drentse Koe is een familiebedrijf dat in 2005 is opgericht en is gelegen in het mooie Drenthe. Het is een boerderij waar je niet alleen kunt spelen, maar ook kunt zien hoe het boerenleven eraan toegaat. De boerderij heeft een oppervlakte van ruim 25.000 vierkante meter en biedt tal van faciliteiten voor jong en oud.

Attracties

Er zijn tal van attracties te vinden op de Drentse Koe. Zo is er een gigantische speeltuin waar kinderen zich uren kunnen vermaken. Er zijn verschillende klimtoestellen, glijbanen en schommels, maar ook een trampoline en een zandbak. Voor de oudere kinderen is er een avonturenbos waar ze kunnen klimmen en klauteren tussen de bomen.

Naast de speeltuin zijn er ook verschillende dieren te vinden op de boerderij. Zo zijn er koeien, geiten, schapen en varkens die je van dichtbij kunt bekijken. Kinderen kunnen de dieren voeren en aaien.

Eten en drinken

Op de Drentse Koe kun je genieten van heerlijk ijs en versgebakken taart. Het ijs wordt gemaakt van verse melk van de koeien die op de boerderij rondlopen. Daarnaast is er ook een lunchroom waar je kunt genieten van een kopje koffie, een broodje of een warme snack.

Leeftijd

De Drentse Koe is geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Voor de jongere kinderen zijn er de speeltuin en de dieren, terwijl oudere kinderen zich kunnen uitleven in het avonturenbos. Ook volwassenen zullen zich niet vervelen op de boerderij, bijvoorbeeld tijdens een wandeling over het boerenland of een bezoek aan de boerderijwinkel.

Bijzonderheden

Een bezoek aan de Drentse Koe is niet alleen leuk, maar ook leerzaam. Kinderen kunnen hier zien hoe het boerenleven eraan toegaat en leren waar hun voedsel vandaan komt. Daarnaast organiseert de boerderij regelmatig activiteiten zoals speurtochten en boerenlunches.

Al met al is Speel- en IJsboerderij de Drentse Koe een geweldige plek voor een dagje uit. Of je nu wilt spelen, leren of gewoon wilt genieten van heerlijk ijs en taart, deze boerderij heeft voor ieder wat wils.

Speel- en IJsboerderij de Drentse Koe ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze dierentuin
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.