Zoeken
Zoeken

Tiergarten Kleve aanbiedingen

Tiergarten Kleve Informatie

Tiergarten Kleve is een dierentuin in de Duitse plaats Kleve, een stukje over de grens bij Nijmegen. De Duitse dierentuin bezit ongeveer 300 dieren waarvan de meeste grote of landbouwhuisdieren zijn. Tiergarten Kleve is kleinschalig van aard en heeft een gezellig park waar je een leuke dag kan doorbrengen.

De dieren

In Tiergarten Kleve vind je veel dieren die onder de grote huisdieren of landbouwdieren vallen. Zo zijn er diverse soorten ezels, paarden, kamelen, schapen, geiten, varkens en runderen. Verder bezit de dierentuin onder andere wasberen, zeehonden, stokstaartjes, kleine panda's, stekelvarkens, wallaby's, kangoeroes en vogels.

Activiteiten

Tiergarten Kleve is uitstekend op eigen houtje te ontdekken, de dierentuin is niet te groot en overzichtelijk. Daardoor is het voor kinderen mogelijk om lekker zelf op stap te gaan terwijl hun ouders even iets drinken op het terras. Je kan ook een rondleiding krijgen of de voedermomenten bij de zeehonden en wasberen bezoeken. Voor kinderen wordt er soms een spannende Safari avond georganiseerd, de kinderen kunnen dan met een zaklamp zelf op zoek gaan naar de dieren.

Tiergarten Kleve ervaringen


8,0 op basis van 1 ervaringen.

8

Bruno

20-08-2022
echt gezinspark

Het park wordt regelmatig uitgebreid (nieuwe dierverblijven). De horecavoorziening is eenvoudig en tegelijk ook betaalbaar, De speeltuin is een leuk extra. Gratis voldoende parkeergelegenheid.