Zoeken
Zoeken

Vogelpark Ruinen aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Alternatieven in de buurt

Wildlands Adventure Zoo Emmen
Emmen, Drenthe
6.0 (2 reviews)

Wildlands Adventure Zoo Emmen biedt een unieke ervaring waarbij bezoekers kunnen reizen door verschillende werelden zoals de jungle, savanne en poolgebieden. Naast het bekijken van verschillende diersoorten, biedt het park ook attracties en shows aan en is er een grote speeltuin aanwezig.

Sfeerimpressie

Vogelpark Ruinen Informatie

Het Vogelpark in het Drentse plaatsje Ruinen is een mooi aangelegd park met wandelpaden, een speelweide waar kinderen kunnen spelen en een terrasje om even lekker uit te rusten met een kopje koffie, thee of iets lekkers. In het Vogelpark Ruinen zijn voornamelijk vogels te zien, waaronder Nederlandse weide- en waadvogels en hun tropische verwante soorten. Het Vogelpark werkt mee aan het behoud van vogelsoorten die in de Nederlandse natuur steeds minder voorkomen.

Je ziet in het Vogelpark Ruinen soorten zoals de wulp, tureluur, kluut, kieviet, scholekster en grutto in een natuurlijke omgeving. Ook zijn er verschillende soorten uilen, tropische vogels, papegaaien, parkieten, kraaien en kleine vogeltjes te bewonderen en vind je er enkele kleine zoogdieren zoals cavia's, konijnen en prairiehondjes.

 

Vogelpark Ruinen ervaringen


8,0 op basis van 1 ervaringen.

8

Alie

13-01-2024
Superleuk, betaalbaar gezinsuitje.

Gezellig dierenpark met, naast prachtige vogels, ook verschillende andere dieren zoals eekhoorns, varkens, stinkdieren. Ern knuffelschuur met cavia's, konijnen, koetjes. Aanrader, zeker met kinderen.