Zoeken
Zoeken

Wildpark Anholter Schweiz aanbiedingen

Wildpark Anholter Schweiz Informatie

Wildpark Anholter Schweiz ligt in Isselburg, Duitsland, op ongeveer een uur rijden vanaf de Nederlandse grens. Het park heeft een oppervlakte van 36 hectare en biedt meer dan 60 verschillende diersoorten om te bekijken. Daarnaast is er ook een speeltuin, een kinderboerderij en verschillende eetgelegenheden.

Dieren

Het wildpark heeft een grote verscheidenheid aan dieren, waaronder wolven, lynxen, beren, herten, vossen, bizons en nog veel meer. Je kunt de dieren van dichtbij bekijken en ze in hun natuurlijke omgeving observeren. Er zijn ook dagelijkse voederpresentaties waar je meer te weten kunt komen over de dieren en hun gewoontes.

Eten en drinken

Als je trek hebt gekregen van het verkennen van het park, zijn er verschillende opties om te eten en te drinken. Er zijn verschillende restaurants waar je kunt genieten van typisch Duitse gerechten, zoals bratwurst en schnitzel. Ook zijn er diverse kiosken waar je snacks en drankjes kunt kopen.

Leeftijd

Het wildpark is geschikt voor alle leeftijden. Kinderen zullen genieten van de speeltuin en de kinderboerderij, terwijl volwassenen kunnen genieten van de rustige omgeving en de natuur. Er zijn ook verschillende educatieve programma's voor scholen en groepen.

Bijzonderheden

Wildpark Anholter Schweiz is een uniek park omdat het niet alleen wilde dieren heeft, maar ook een kinderboerderij en een speeltuin. Er zijn ook verschillende evenementen en activiteiten gedurende het jaar, zoals Halloweenfeesten en kerstmarkten. Het park is het hele jaar door geopend en biedt een prachtige omgeving om te wandelen en te genieten van de natuur.

Wildpark Anholter Schweiz ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze dierentuin
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.