Zoeken
Zoeken

Wildpark Gangelt aanbiedingen

Wildpark Gangelt Informatie

Wildpark Gangelt is een dierenpark dat zich richt op wilde dieren uit de regio. Het park is ruim opgezet en biedt veel ruimte voor de dieren om te leven. Het is een populaire bestemming voor families met kinderen, maar ook voor natuurliefhebbers die graag wilde dieren in hun natuurlijke omgeving willen zien.

Dieren

In Wildpark Gangelt vind je een grote verscheidenheid aan dieren, waaronder herten, wilde zwijnen, lynxen, wolven en vossen. De dieren leven in grote verblijven die zoveel mogelijk op hun natuurlijke omgeving zijn aangepast. Zo kun je de dieren goed bekijken terwijl ze zich in hun natuurlijke omgeving bevinden.

Eten en drinken

In het park zijn verschillende eet- en drinkgelegenheden te vinden waar je terecht kunt voor een hapje en een drankje. Zo is er een restaurant waar je kunt genieten van een uitgebreid menu met verschillende gerechten, maar ook een snackbar waar je terecht kunt voor een snelle hap.

Leeftijd

Wildpark Gangelt is geschikt voor alle leeftijden. Voor kinderen zijn er speeltuinen en een kinderboerderij waar ze kennis kunnen maken met verschillende dieren. Maar ook volwassenen zullen zich prima vermaken in het park.

Bijzonderheden

Wat Wildpark Gangelt zo bijzonder maakt, is dat het park zich richt op wilde dieren uit de regio. Zo kun je hier niet alleen dieren bekijken, maar ook meer leren over de dieren die in jouw eigen omgeving leven. Verder worden er regelmatig leuke activiteiten en evenementen georganiseerd, zoals roofvogelshows en rondleidingen met een natuurgids. 

Kortom, Wildpark Gangelt is een uniek dierenpark dat zeker een bezoek waard is. Hier kun je niet alleen genieten van prachtige dieren, maar ook van de mooie omgeving en lekker eten en drinken. Of je nu jong of oud bent, er is voor iedereen iets te beleven in Wildpark Gangelt!

Wildpark Gangelt ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze dierentuin
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.