Zoeken
Zoeken

Zoo Leipzig aanbiedingen

Zoo Leipzig Informatie

Zoo Leipzig is een van de oudste dierentuinen in Duitsland en werd opgericht in 1878. Het park heeft een oppervlakte van meer dan 27 hectare en biedt een gevarieerde mix van diersoorten uit de hele wereld. Naast de dieren heeft het park ook vele attracties, zoals een Afrikaanse savanne, een kinderboerderij, een regenwoudhuis en een roofvogelshow.

Dieren

Zoo Leipzig heeft een indrukwekkende verzameling van meer dan 850 diersoorten, waaronder olifanten, giraffen, leeuwen, tijgers, gorilla's en vele andere dieren. Er zijn ook enkele zeldzame en bedreigde diersoorten te vinden, zoals de Indische neushoorn, de Siberische tijger en de bonobo-aap. Het park heeft ook een groot aantal reptielen en amfibieën, waaronder krokodillen, schildpadden en slangen.

Eten en drinken

Als je honger hebt gekregen van al dat dieren spotten, dan hoef je je geen zorgen te maken, want er zijn tal van eet- en drinkgelegenheden in het park. Of je nu op zoek bent naar een snelle hap of een uitgebreide maaltijd, er is voor ieder wat wils. Er zijn verschillende restaurants, cafés en snackbars verspreid over het hele park, waar je kunt genieten van heerlijke gerechten en drankjes.

Leeftijd

Zoo Leipzig is geschikt voor alle leeftijden. Er zijn tal van activiteiten en attracties die zowel kinderen als volwassenen zullen aanspreken. Jongere bezoekers kunnen genieten van de kinderboerderij en de speeltuin, terwijl oudere bezoekers de vele diersoorten en attracties kunnen verkennen.

Bijzonderheden

Een van de hoogtepunten van Zoo Leipzig is de Afrikaanse savanne, waar je dicht bij de giraffen en andere dieren kunt komen. Er is ook een regenwoudhuis waar je exotische vogels, apen en reptielen kunt bekijken. Een andere populaire attractie is de roofvogelshow, waar valken, arenden en andere roofvogels te zien zijn in actie. Ten slotte is er ook een grote kerstmarkt in de dierentuin, die elk jaar duizenden bezoekers trekt tijdens de kerstperiode.

Zoo Leipzig ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze dierentuin
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.