Zoeken
Zoeken

Zoo Parc Overloon aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Alternatieven in de buurt

Safaripark Beekse Bergen
Hilvarenbeek, Noord-Brabant
0.0 (0 reviews)

Ga op safari in eigen land en bekijk de 150 diersoorten te voet, vanuit je eigen auto of boek een rit in de safari-bus of boot. De kinderen vermaken zich op de speeltoestellen en een bezoek aan de roofvogelsafari is ook zeker de moeite waard.

Dierenrijk
Nuenen, Noord-Brabant
0.0 (0 reviews)

Middelgroot kindvriendelijk dierenpark met 60 verschillende Europese en Aziatische diersoorten. Er worden dagelijks leuke en leerzame dierenshows gegeven bij onder andere de olifanten en zeehonden. Ook zijn er zijn speeltuinen, een indoor speelpaleis en een leuke kinderboerderij.

De Oliemeulen
Tilburg, Noord-Brabant
0.0 (0 reviews)

Kleinschalig dierenpark met vreemde en onbekende dieren, opvangcentrum voor exotische dieren, reptielen, insecten en kleine zoogdieren. Durf jij een slang om je nek te houden of een vogelspin vast te houden? Bij de Oliemeulen kan het!

Sfeerimpressie

Zoo Parc Overloon Informatie

Zoo Parc Overloon ligt in het Brabantse plaatsje Overloon, tussen Nijmegen en Venlo. Het park beslaat 21 hectare en heeft een natuurlijke uitstraling met ruime dierenverblijven. Zoo Parc Overloon laat je bijzondere dieren- en plantensoorten zien. Bezoekers kunnen zelfs door sommige dierenverblijven heen lopen waardoor je de dieren van dichtbij kan bewonderen.

De dieren

Door het volgen van de Nature Trails in het park kom je verschillende dieren tegen. Zoo Parc Overloon bezit onder andere kleine panda's, antilopen en herten, tapirs, capibara's, neusberen, kangoeroes, zeehonden, cheetahs en kamelen. Ook zijn in het dierenpark verschillende halfapen en vogels te zien. In de kinderboerderij kunnen de kinderen de dieren aaien en knuffelen.

Groepen en zakelijke evenementen

Zoo Parc Overloon biedt diverse arrangementen voor scholen en groepen aan met de optie om je dag aan te vullen met leuke extra's. Ook voor zakelijke bijeenkomsten zijn er verschillende mogelijkheden voor bijeenkomsten, rondleidingen en teambuilding.

 

Zoo Parc Overloon ervaringen


8,0 op basis van 1 ervaringen.

8

Riek Boeijkens

21-08-2016
Voor herhaling vatbaar

Hele leuke dag gehad!