Zoeken
Zoeken

Zoo Veldhoven aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen actuele aanbiedingen gevonden voor deze aanbieder.

Alternatieven in de buurt

Safaripark Beekse Bergen
Hilvarenbeek, Noord-Brabant
0.0 (0 reviews)

Ga op safari in eigen land en bekijk de 150 diersoorten te voet, vanuit je eigen auto of boek een rit in de safari-bus of boot. De kinderen vermaken zich op de speeltoestellen en een bezoek aan de roofvogelsafari is ook zeker de moeite waard.

De Oliemeulen
Tilburg, Noord-Brabant
0.0 (0 reviews)

Kleinschalig dierenpark met vreemde en onbekende dieren, opvangcentrum voor exotische dieren, reptielen, insecten en kleine zoogdieren. Durf jij een slang om je nek te houden of een vogelspin vast te houden? Bij de Oliemeulen kan het!

Zoo Parc Overloon
Overloon, Noord-Brabant
8.0 (1 reviews)

Ruim opgezet dierenpark met natuurlijke verblijven, waar je op sommige plekken zelfs doorheen kunt lopen. Volg de Nature Trails door het park en bekijk de kleine panda's, tapirs, capibara's, neusberen en zeehonden. Op de kinderboerderij kunnen de kids de dieren aaien en knuffelen.

Zoo Veldhoven Informatie

Het voormalig Papegaaienpark in Veldhoven is onlangs weer geopend onder de naam Zoo Veldhoven. Het park ligt vlakbij Eindhoven en is gespecialiseerd in vogelsoorten. Zoo Veldhoven is heel ruim van opzet en heeft een mooie natuurlijke inrichting waardoor het ook een leuke plek is om te wandelen. Bijzonder is dat je bij Zoo Veldhoven veel van de dieren zelf mag voeren met bijvoorbeeld stukjes fruit of nootjes die je in het park kan kopen. Hierdoor kan je de dieren van dichtbij bewonderen terwijl ze lekker zitten te eten.

De dieren

Omdat Zoo Veldhoven van oorsprong een papegaaienpark was, kan je er veel variaties van deze mooie vogels zien. Het park bezit veel vogelsoorten zoals papegaaien, parkieten, uilen, ooievaars en roofvogels. Daarnaast kan je er ook andere leuke dieren zien waaronder vari's en de ringstaartmaki's die bijna garant staan voor vermaak.

Activiteiten

Je kan Zoo Veldhoven op eigen houtje ontdekken of bezoeken onder begeleiding van een gids. Voor groepen en scholen is het ook mogelijk een rondleiding te krijgen. Wil je je verjaardag vieren tussen de dieren? Ook dat kan in Zoo Veldhoven.

Zoo Veldhoven ervaringen


Nog geen ervaringen toegevoegd voor deze dierentuin
Wees de eerste en voeg hieronder een ervaring toe.